Acasă / EVENIMENT /  Proxenet trimis după gratii

 Proxenet trimis după gratii

În ziua de 22 septembrie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind comiterea infracțiunii de proxenetism și au reținut un bărbat. Acesta este Ion Luchian N., are 32 de ani, şi este din municipiul de la poalele Mateiaşului.
Din verificări s-a stabilit că, în perioada 2014 – 2020,bărbatul ar fi determinat trei femei, cu vârste cuprinse între 27 și 32 de ani, să practice prostituția în țări precum Germania și Austria, activitate de pe urmă căreia ar fi obținut sume de aproximativ 270.000 de euro și peste 200.000 de lei.
Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 15 septembrie, polițiștii au efectuat o percheziție la locuința bărbatului, de unde au fost ridicate mai multe materiale cu valoare probatorie.
În cursul după-amiezii de miercuri, cel în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene, urmând să fie prezentat Parchetului şi Judecătoriei Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

mijloace transport materiale lemnoase (3)

Şi judecat, şi cu maşina confiscată

Polițiștii din cadrul Secției Rurale Valea Mare-Pravăţ, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar