Acasă / EVENIMENT / S-a dus peste fosta concubină…

S-a dus peste fosta concubină…

a ajuns în spatele gratiilor
… Şi a ajuns în spatele gratiilor. Într-o astfel de situaţie se află un bărbat, care a fost săltat de poliţişti şi dus la audieri.
S-a întâmplat ieri, când poliţiştii de investigaţii criminale din Mioveni, sub supravegherea procurorului, au continuat cercetările într-un dosar penal deschis pentru infracţiunile de distrugere şi nerespectarea ordinului de protecţie. Din verificări a rezultat că, luni seară, pe la ora 22, Alin G., de 42 de an, din localitate, s-a dus acasă la fosta concubină şi furios că femeia nu a vrut să-i deschidă, a început s-o ameninţe cu acte de violenţă şi s-a pus cu pumnii şi picioarele pe uşa apartamentului. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a comis fapta cu toate că împotriva lui era emis un ordin de protecţie pentru fapăte similare.
După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de luare a unei măsuri reventive.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

lovită pe trecerea de pietoni

Femeie lovită pe trecerea de pietoni în Frații Golești

Vineri după-amiază, o femeie a fost lovită de o mașînă în timp ce traversa stradă, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar