Acasă / EVENIMENT / S-a dus peste fosta concubină…

S-a dus peste fosta concubină…

a ajuns în spatele gratiilor
… Şi a ajuns în spatele gratiilor. Într-o astfel de situaţie se află un bărbat, care a fost săltat de poliţişti şi dus la audieri.
S-a întâmplat ieri, când poliţiştii de investigaţii criminale din Mioveni, sub supravegherea procurorului, au continuat cercetările într-un dosar penal deschis pentru infracţiunile de distrugere şi nerespectarea ordinului de protecţie. Din verificări a rezultat că, luni seară, pe la ora 22, Alin G., de 42 de an, din localitate, s-a dus acasă la fosta concubină şi furios că femeia nu a vrut să-i deschidă, a început s-o ameninţe cu acte de violenţă şi s-a pus cu pumnii şi picioarele pe uşa apartamentului. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a comis fapta cu toate că împotriva lui era emis un ordin de protecţie pentru fapăte similare.
După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de luare a unei măsuri reventive.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

percheziții domiciliare (1)

Percheziții la locuințele unor persoane bănuite de camătă,șantaj, trafic de minori și proxenetism

La data de 29 septembrie a.c., polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar