Acasă / EVENIMENT / S-a urcat băut la volanul unui microbuz şcolar

S-a urcat băut la volanul unui microbuz şcolar

băut la volanul unui microbuz şcolar
Azi, în jurul orei 12, polițiștii din cadrul Secției Rurale Leordeni – Postul de Poliție Teiu, au depistat un bărbat din Teiu, care conducea un microbuz de transport școlar în timp ce se afla sub influența alcoolului.
Este vorba despre Marian C., de 59 de ani, din localitate, iar în urma verificării cu etilotestul a rezultat că avea o concentraţie de 0,50 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Împricinatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vedere stabilirii alcoolemiei şi s-a ales cu dosar penal, precum şi cu permisul reţinut.
În mijlocul de transport se aflau cinci pasageri dontre care patru elevi și un cadru didactic.
Reamintim că, în perioada 30 august – 2 septembrie 2022, polițiștii rutieri au derulat activităţi educativ-preventive şi de verificare a autovehiculelor special destinate transportului de elevi. Cu acest prilej au fost reinventariate 139 de asemenea autovehicule şi oamenii legii au reinstruit 137 de conducători auto cu privire la conduita preventivă pe timpul efectuării transportului. Instruirea şoferului de mai cu privire la respectarea normelor rutiere, a fost efectuată în ziua de 30 august.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

percheziții domiciliare (1)

Percheziții la locuințele unor persoane bănuite de camătă,șantaj, trafic de minori și proxenetism

La data de 29 septembrie a.c., polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar