Acasă / EVENIMENT / Salvator de profesie, erou în timpul liber !

Salvator de profesie, erou în timpul liber !

Sâmbătă dimineață, un autoturism s-a răsturnat în afară părțîi carosabile de pe A1, în zona km 88. În interiorul mașinii erau trei persoane, iar una dintre acestea nu s-a mai putut evacua pe cont propriu, caz în care, unul dintre salvatorii argeșeni, alături de participanții la trafic s-au mobilizat rapid, sărind în ajutorul celor implicați în incident.
Sergentul major Tonghioiu Ștefan din cadrul Gărzii de Intervenție Topoloveni a fost omul potrivit la locul potrivit. Fiind martorul acestui accident, fără să stea pe gânduri, a oprit și a mers să ajute. Până la ajungerea echipajelor de intervenție, Ștefan s-a îngrijit de starea victimelor, evaluând fiecare persoană în parte. După cum spuneam la început, pentru unul dintre ocupanți a fost nevoie că cei prezenți să execute extragerea lui pe geamul șoferului, fiind în imposibilitatea de a se evacua. O altă persoană suferise o plagă la cap, iar colegul nostru l-a tratat cu atenție pentru a-i opri sângerarea. Totodată, Ștefan s-a asigurat și că nu există posibilitatea izbucnirii unui incendiu la autoturism.
„De când am îmbrățișat această meserie, am participat la multe intervențîi. Când am ajutat la acest eveniment, nu-mi doream decât că acei oameni să se întoarcă cu bine acasă”, ne-a povestit colegul nostru.Îi felicităm pe toți cei prezenți la acest eveniment, pentru spiritul civic de care au dat dovadă.De asemenea, suntem mândri de colegul nostru și îi dorim mult succes în misiunile viitoare”,transmite ISU Argeș.

Sergentul major Tonghioiu Ștefan - ISU Arges

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Comemorarea a 20 de ani  Mihăilești, Buzău

Comemorarea a 20 de ani de la tragicul accident din Mihăilești, Buzău

În data de 24 mai 2004, destinul a scris o pagină însângerată a istoriei pompierilor ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar