Acasă / SOCIAL / Sancțiuni de peste 27.000 de lei aplicate de jandarmi în weekend

Sancțiuni de peste 27.000 de lei aplicate de jandarmi în weekend

patrula-ijj-arges-fotopress24.ro_

În acest sfârșit de săptămână jandarmii argeșeni, alături de polițiști au continuat seria acțiunilor de control pe raza județului Argeș, în urma cărora au fost aplicate peste 100 de sancțiuni contravenționale, suma acestora depășind 27.000 de lei.
Pe linia combaterii răspândirii virusului Sars-Cov2, jandarmii au sancționat persoanele care nu au purtat masca de protecție sau care nu au putut justifica prezența în spațiul public în intervalul orar 23.00-05.00.
În ziua de 21.02.2021, jandarmii argeșeni care desfășurau o acțiune punctuală pe raza municipiului Pitești au depistat mai multe persoane care fumau în spațiul interior al unui restaurant. Trei persoane au fost sancționate (două dintre acestea cu câte 100 de lei, iar a treia cu avertisment) pentru că fumau în spațiul interior, iar administratorul restaurantului a fost sancționat cu suma de 10.000 de lei pentru că nu a luat măsurile legale de a interzice fumatul, fiind deja la a doua sancțiune de acest gen.
Tot în acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au fost sesizați de către paznicul S.C. Alprom cu privire la faptul că mai multe persoane de etnie romă au pătruns în incinta societății cu încălcarea normelor legale de acces. La fața locului, jandarmii au depistat șase persoane de sex feminin care au pătruns în incinta societății cu scopul de a sustrage material feros. Cele șase persoane au fost sancționate atât conform Legii 61/1991 pentru încălcarea normelor de acces, cât și conform Legii 55/2020 pentru că nu purtau masca de protecție.
Reamintim că acest gen de acțiuni se vor desfășura în toate localitățile județului, atât independent cât și în cooperare cu alte structuri până la încetarea măsurilor restrictive.
De asemenea, Jandarmeria Argeș recomandă cetățenilor să respecte măsurile impuse de autorități și să se gândească la sănătatea lor și a celor din jur.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

În Argeș se caută medici și de alte specializări (1)

În Argeș se caută medici și de alte specializări

„Ne dorim să atragem medici care să lucreze în județul Argeș, în spitale și la ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar