Acasă / SPORT / SC Apă Canal 2000 SA, servicii periculoase pentru piteşteni! Analizele DSP: În multe zone apa este nepotabilă!

SC Apă Canal 2000 SA, servicii periculoase pentru piteşteni! Analizele DSP: În multe zone apa este nepotabilă!

În urmă cu câteva zile, vă prezentam cazul unui piteştean care a descoperit, după ce a verificat filtrul de apă, că lichidul care curge la robinetele piteştenilor poate fi numit oricum, numai potabil nu. Ştefan Ropcea, acela care a semnalat problemele grave privind apa de la robinet, a revenit cu o continuare a demersurilor sale:
După scandalul din 7 martie referitor la apa mizerabilă furnizată de Apă Canal , în data de 17 am primit de la ei o adresă în care se specifică că apa potabilă este conformă normelor, bla bla.MINUNE MARE !!
Apă Canal nu a venit în data de 7 să ia probe de apa din locuinta mea și atunci se pune întrebarea : oamenii aceștia nu au pic de rușine, sau au o problemă la mansardă ?
Canalagiii nu știu că astăzi am ridicat buletinul de analiză de la DSP. Concluzia DSP : APĂ NEPOTABILĂ .
Canalagii pot pretinde că ceilalți cetățeni nu se plîng. Desigur, deoarece oamenii nu au bani ptr. analize și știu că într-un sistem ticăloșit nu vor avea cîștig de cauza
Problema se pune astfel :
1. Se furnizează apă second hand la preț foarte ridicat. Deci, hoție !
2. Sunt iresponsabili deoarece apa mizeră reprezinta o mare problemă pentru sănătate .
În urmă cu cinci zile i-am notificat, deoarece la ora 22 , ca hoții ,tehnicienii lor curățau conductele. Degeaba, deoarece filtrul meu a colectat din nou și este plin de mîzgă. Îi voi invita simultan pe specialiștii lor, din nou pe cei de la DSP, presa și televiziunea.
Voi prezenta situatia la DSP, OPC, ADIA, PREFECTULUI ( veșnic neimplicat ),și desigur marelui acționar, PRIMĂRIA.
Sper ca D-l Primar, în marea lui înțelepciune , să dea de pămînt cu așa zișii manageri, directorii incapabili și specialiștii pîrîți de la canal.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Jandarmii-argeșeni

Măsuri de ordine publică la Sala Sporturilor Pitești Arena

În perioada 26-27.08 a.c., efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar