Acasă / SPORT / SCM Piteşti – CS Mioveni 1-1

SCM Piteşti – CS Mioveni 1-1

Aseară, pe stadionul Nicolae Dobrin, CS Mioveni şi SCM Argeşul Piteşti s-au întâlnit în cadrul unui meci de verificare. Partida a fost una destul de echilibrată, gruparea din Trivale reuşind să deshidă scorul în repriza secundă în urma unei faze fixe, Ionescu fiind marcatorul golului.
În minutul 83 CS Mioveni a primit penalty, Panait aducând egalarea. Scorul final a fost 1-1 iar la finalul partidei, antrenorul Iordan Eftimie a declarat: A fost un joc de verificare, în care echipele au avut o altă determinare pentru că aşa se întâmplă când se întâlnesc două formaţii din acelaşi judeţ. Din păcate la unii jucători s-a simţit şi puţină oboseală pentru că noi din trei în trei zile am avut mereu jocuri iar acest lucru s-a văzut.

Vineri, CS Mioveni va mai efectua un nou meci de verificare. Galben-verzii vor juca în deplasare cu CSU Craiova. După această partidă argeşenii vor juca în turul IV al Cupei României, în deplasare cu CS Petrolistul Boldeşti: Sper să nu avem probleme şi să câştigăm partida. Dacă o să facem meciuri bune în cupă avem şanse să aducem la Piteşti o echipă din liga întâi, a declarat Iordan Eftimie.

Andrei Zevedei Foto Mihai Neacsu

 

csm.Pitesti-csm Mioveni (2) csm.Pitesti-csm Mioveni (3)  csm.Pitesti-csm Mioveni (5)  csm.Pitesti-csm Mioveni (7)   csm.Pitesti-csm Mioveni (10) csm.Pitesti-csm Mioveni (11)  csm.Pitesti-csm Mioveni (14) csm.Pitesti-csm Mioveni (15) csm.Pitesti-csm Mioveni (16)     csm.Pitesti-csm Mioveni (22)   csm.Pitesti-csm Mioveni (25) csm.Pitesti-csm Mioveni (26)    csm.Pitesti-csm Mioveni (30)

Despre Administrator

Citeşte şi ...

conducere defensivă între polițiștii argeșeni (7)

Competiție de conducere defensivă între polițiștii argeșeni

La ceas aniversar pentru Poliția Română, polițiștii argeșeni s-au întrecut într-o competiție de îndemânare la ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar