Acasă / SPORT / SCM Piteşti joacă mâine meciul revanşei

SCM Piteşti joacă mâine meciul revanşei

SCM Piteşti – FCM Câmpina, mâine, ora 14
Mâine vor avea loc jocurile etapei cu numărul 14 din seria a şasea a eşalonului trei de fotbal. Liderul SCM Piteşti (are 30 de puncte) va evolua pe teren propriu în faţa formaţiei care în tur în deplasare i-a administrat singurul eşec din campionat până acum, scorul final fiind 3-1 – FCM Câmpina. Argeşenii vor să se răzbune pentru victoria din tur şi nu iau în calcul decât varianta celor trei puncte în confruntarea de mâine, rezultatul contând foarte mult în play-off.
Iulian, Crivac antrenorul principal al echipei SCM Piteşti este convins că jocul nu va fi deloc uşor şi le cere jucătorilor săi atitudine în teren: „Este un meci greu cu o echipă din play-off care în tur ne-a administrat prima înfrângere. Suntem cu toţii conştienţi că trebuie să tratăm jocul la victorie, mai ale ţinând cont că evoluăm pe teren propriu. Câmpina este o formaţie bine aşezată în teren care joacă agresiv dar sperăm să găsim soluţiile pentru a ne adjudeca victoria. Am avut discuţii cu băieţii individuale şi colective şi sunt convins că vineri vor da totul pe teren şi vor temrina meciul zâmbind. Le cer doar să aibă atitudine în joc şi să suplinească cu brio lipsa celor doi jucători, mă refer la Tameş şi Dulcea. Dar noi suntem un colectiv unit şi nu stăm într-un jucător sau în altul”, a declarat tehnicianul echipei SCM Piteşti.
Neinspiraţia, bat-o vina!
Acesta a vorbit apoi şi despre jocul din etapa precedentă, când argeşenii au remizat 0-0 în deplasare cu FC Păpăuţi: „Ca să învingi, trebuie să marchezi, iar noi am irosit multe ocazii. Consider că a fost neinspiraţia jucătorilor mei care au scos un rezultat ruşinos în faţa unei echipe cu nume comic. Dar moralul trebuie să fie bun pentru ca vineri să nu avem probleme”.
Tameş nu are ruptură
În jocul de la Păpăuţi, argeşenii l-au pierdut pe mijlocaşul Tameş care a ieşit accidentat. Pe moment staful tehnic tehnic al SCM-ului a crezut că fotbalistul a suferit o ruptură, însă în urma investigaţiilor s-a constatat că este vorba despre un hematom: „Din fericire Tameş nu are ruprută, ci un hematom ceea ce însemană că se va recupera mai repede decât dacă ar fi avut ruptură…
Jucătorii, siguri de victorie
Portarul Andrei Vlăsceanu şi mijlocaşul Ionuţ Enache sunt doi dintre jucătorii pe care tehnicianul Iulian Crivac a contat în această ediţie de campionat şi de la care aşteaptă în continuare evoluţii cât mai bune. Prezenţi ieri la conferinţa de presă, aceştia au prefaţat jocul de mâine cu FCM Câmpina, spunând că vor da totul pentru ca problema câştigătoarei să nu se pună niciun moment: „Jucăm împotriva unei echipe bune însă printr-o mobilizare exemplare nu avem de ce să nu învingem. Să fim concentraţi la maximuum şi vor veni şi cele trei puncte. Fiecare meci e important, dar cred că până acum nu ne-a surprins nicio echipă în această ediţie de campionat”, a punctat Andrei Vlăsceanu, fiind compeltat de coechipeirul său Ionuţ Enache, care a spus: „Este un joc greu împotriva unei echipe care ne-a învins în tur, dar de data aceasta va fi altfel pentru victoria ne va surâde nouă. Suntem concentraţi la joc, de luni ne pregătim asiduu, nu vrem să mai facem paşi greşiţi, nu mai avem voie”.
Etapa de mâine mai programează jocurile: FCM Târgovişte – Conpet Ploieşti, FC Zagon – Avântul Reghin, Fortuna Poiana Câmpina – FC Păpăuţi şi Chindia Târgovişte – Atletic Bradu. Meciul Civitas Făgăraş-Urban Titu nu se va juca, dar va fi omologat scorul de 3-0 pentru dâmboviţeni, întrucât Civitas s-a retras din campionat.
M.C.
Foto: M. NEACŞU

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar