Acasă / SOCIAL / Sef nou la Jandarmeria Argeş

Sef nou la Jandarmeria Argeş

Activitatea de preluare a comenzii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş de către domnul colonel Tănase Miron a fost realizată vineri, 26.07.2013, în prezenţa Inspectorului general al Jandarmeriei Române – domnul colonel doctor Olaru Mircea, dar şi a reprezentanţilor instituţiilor centrale şi deconcentrate din judeţul Argeş.
Domnul colonel Tănase Miron a fost promovat pe funcţia de Inspector şef în urma susţinerii concursului organizat de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.
Anterior promovării în funcţia de Inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş, domnul colonel Tănase Miron, a ocupat funcţia de Prim-adjunct al Inspectorului-şef în cadrul aceluiaşi inspectorat.

Domnul colonel Tănase Miron a afirmat în prezenţa domnului Inspector general, colonel doctor Olaru Mircea, că atât dumnealui cât şi personalul din subordine vor depune eforturile necesare pentru apãrarea ordinii şi liniştii publice, a drepturilor şi libertãţilor fundamentale ale cetãţenilor, a proprietãţii publice şi private, pentru prevenirea şi descoperirea infracţiunilor şi a altor încãlcãri ale legilor, precum şi pentru protecţia instituţiilor fundamentale ale statului.

Mihai Neacsu

sef_nou_jandarmerie sef_nou_jandarmerie (1)

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” (1)

Activitate educativă a polițiștilor locali, la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”

Miercuri, 28 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Locale Pitești au fost prezenți în mijlocul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar