Acasă / EVENIMENT / Sfârşit tragic pentru un bărbat într-o pădure din Stoenești

Sfârşit tragic pentru un bărbat într-o pădure din Stoenești

Tractorist strivit sub vehicul
Tragediile se ţin lanţ în judeţ. După ce ieri un bărbat a murit strivit sub un motocultor cu remorcă în timp ce cobora o pantă care ducea către locuinţa sa, azi încă un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce utilajul pe care-l conducea s-a răsturnat peste el.
Nenorocirea a avut loc în jurul orei 14 într-o pădure din comuna Stoeneşti, satul Slobozia. La locul evenimentului au intervenit pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu un o autospecială și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, iar de la Detașamentul Pitești a fost trimisă în sprijin autospeciala de descarcerare.
După ce au îndepărtat utilajul cu ajutorul unui buldoexcavator de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Stoenești, salvatorii au constatat că, din păcate, victima suferise leziuni incompatibile cu viața şi s-a declarat decesul.
Este vorba despre Marian R., de 50 de ani, din Albeştii de Muscel, angajat ca tractorist la o exploataţie forestieră a Ocolului Silvic Câmpulung. Agenţii Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor fi făcute de judiciariştii Biroului de Investigaţii Criminale Câmpulung, care urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul. De asemenea, fiind vorba despre un accident de muncă, au fost sesizaţi şi inspectorii ITM Argeş.

 

 

 

 

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Verificări pe linia transportului public de persoane (1)

Verificări pe linia transportului public de persoane

Polițiștii rutieri argeșeni au desfășurat, în cursul zilei de ieri, 31 ianuarie a.c., acțiuni pentru ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar