Acasă / EVENIMENT / Şi-a atacat un consătean cu toporul şi e liber

Şi-a atacat un consătean cu toporul şi e liber

atacat-cu-toporul
Poliţiştii Secţiei Rurale Schitu Goleşti, sub supravegherea procurorului, au continuat cercetările într-un dosar penal deschis pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere şi l-au reţinut pe Ion B., de 37 de ani, din Berevoeşti. Ulterior, acesta a fost pus în libertate.
În jurul orei 14.30 a zilei de 16 iunie, bărbatul, care era beat, se afla pe un drum comunal împreună ci fiul său în vârstă de 15 ani. El l-a văzut pe vecinul lui, în vârstă de 31 de ani, care trecea pe drum cu maşina, l-a oprit şi au început să se certe. În scurt timp conflictul verbalş a degenerat în acte de violenţă, context în care Ion P. şi-a atacat vecinul cu un topor şi l-a tăiat la cot. Fiul agresorului nu s-a lăsat mai prejos decât tatăl ci a pus mâna pe un par şi a lovit maşina consăteanului, un Seat, căruia i-a spart luneta, i-a îndoit bara şi a avariat caroseria.
Tatăl agresor a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă în încarcerat în arestul poliţiei judeţene, apoi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar procurorul a dispous plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile. La expirarea ordonanţei, Ion B. a fost pus în libertate, având interdicţia de a lua legătura, sub orice formă, cu victima.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Mihai Georgescu, primarul din Călineşti

Primarul îi intimidează pe cetăţeni

Pus sub control judiciar şi având interzis să intre în primărie, Mihai Georgescu, primarul din ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar