Acasă / EVENIMENT / Şi-au pus capăt zilelor la început de săptămână

Şi-au pus capăt zilelor la început de săptămână

Trei oameni şi-au luat zilele chiar la început de săptămână, iar poliţiştii încearcă să stabilească ce motive i-au împins pe cei în cauză să recurgă la acest gest.

SpanzuratBalilesti01A fost soacră mică
Primul eveniment a avut loc la Câmpulung, în cartierul Pescăreasa. Este vorba despre Camelia C., de 52 de ani, care era căsătorită, avea două fete şi în urmă cu doar două săptămâni a fost soacră mică. Ea ar fi anunţat că merge la magazin şi nu a mai apărut. A fost găsită de un vecin spânzurată într-o magazie. Vecinii ziceau că ar mai fi avut tentativă de suicid, dar a fost descoperită la timp. Soţul femeii, care nu a lăsat bilet, nu îşi explică motivul pentru care aceasta ar fi recurs la gestul extrem, iar trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

 

 

Găsit de fiu în pod
Un alt om şi-a pus capăt zilelor tot spânzurat. Acesta este Nicolae G., de 51 de ani, din Bălileşti, satul Băjeşti. Căsătorit şi tată a doi copii, cunoscut cu e medicale depresive, bărbatul a fost descoperit de fiul în vârstă de 24 de ani în podul locuinţei. Nici el nu a lăsat bilet şi cadavrul a fost trimis la morgă pentru efectuarea autopsiei.

Şi-a găsit soţia în ştreang
Şi tot de dimineaţă, Florica M., de 79 de ani, din Piteşti, s-a spânzurat într-o magazie din curtea casei situată pe strada Dobrogeanu Gherea. Cel care a desoperit-o este chiar soţul său, Florea, tot de 79 de ani, care nu-şi explică ce anume a determinat-o pe soţie să-şi pună laţul de gât. Potrivit anchetatorilor, deşi au doi copii, soţii respectivi erau îngrijiţi mai mult de un nepot. Nici în acest caz poliţiştii nu au găsit bilet şi se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit sinuciderea.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Cocoveica Armina-Maria

Minora dispărută de la domiciliu a fost găsită

În urma verificărilor efectuate de polițiști, minora a fost găsită.După parcurgerea procedurilor legale, aceasta va ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar