Acasă / EVENIMENT / Şi bătută, şi bună de plată

Şi bătută, şi bună de plată

Femeie-bătută-fotopress-24ro
După ce a băut peste măsură, un bărbat s-a luat la ceartă cu soția și la un moment dat conflictul verbal a degenerat în acte de violenţă, femeia fiind lovită cu telefonul în cap și luată la şuturi. Prin sentinţă a judecătorilor, victima este obligată să plătească cheltuieli judiciare.
S-a întâmplat în sepetembrie 2020 când victima a sesizat poliţia, iar oamenii legii l-au dus pe agresor la audieri. După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut 24 de ore şi ulterior pus sub control judiciar. Dosarul a intrat pe rolul Judecătoriei Pitești, însă procesul penal a încetat fiindcă femeia și-a retras plângerea, iar acum e bună de plată.
„În actul de sesizare s-a reţinut în esenţă că în data de 08.09.2020, în timp ce se afla la domiciliul comun, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, după ce a amenințat-o cu moartea, inculpatul a lovit-o cu telefonul mobil în zona capului și cu piciorul în zona corpului pe soția sa cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 3 – 4 zile de îngrijiri medical. În temeiul art (…) încetează procesul penal promovat de persoana vătămată împotriva inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie constatând că a fost retrasă plângerea prealabilă. Ia act că persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă în cauză (…) În baza art (…) va obliga pe persoana vătămată la plata către stat a sumei de 750 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare, din care suma de 650 de lei reprezintă cheltuielile judiciare din cursul urmăririi penale (…). Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare”, se arată în minuta Judecătoriei Pitești.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Control inopinat în Piața Găvana (3)

Control inopinat în Piața Găvana, din municipiul Pitești

În data de 19.09.2022, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale – Poliția Locală Pitești ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar