Acasă / EVENIMENT /  Şi bătută, şi cu banii luaţi

 Şi bătută, şi cu banii luaţi

Femeie-bătută-fotopress-24ro
În ziua de 13 iulie, judiciariştii din cadrul Biroului de Investigațîi Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind comiterea infracțiunii de tâlhărie privind pe un bărbat cercetat sub măsura preventivă de arest la domiciliu.
Din verificări s-a stabilit că, în ziua de 27 iunie, polițiștii au fost sesizați că o persoană necunoscută, identificată ulterior că fiind Mihai Marius V., de 32 de ani, ar fi sutras, prin violență, suma de 800 de lei de la o tânără de 20 de ani, din Moșoaia, la plecarea de la imobilul din Pitești în care această îi permisese, anterior, accesul.
Reamintim că în ziua următoare, după administrarea probatoriului, acesta a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță şi încarcerat, apoi procurorul de caz l-a prezentat instaţei de judecată care l-a plasat în arest la domiciliu. Acum, dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.
Potrivit achetatorilor,tânărul a contactat victima întrând pe un site cu anunţuri de o anumită factură şi au stabilit să se întâlnească acasă la femeie unde au întreţinut relaţîi sexuale contra cost. La plecare, bărbatul s-a întors din uşă, s-a dus la locul unde față își ținea față banii, a luat 800 de lei și a dat să plece, dar a fost prins în fapt. Când a încercat să fugă, femeia a încercat să îl oprească, însă clientul a început să o lovească și a dispărut. Tânăra a depus plângere şi în mai puțîn de o zi bărbatul a fost prins de oamenii legii, iar
ce a urmat, deja v-am explicat.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Autoturism intrat într-un cap de pod - Bascov

Autoturism intrat într-un cap de pod în localitatea Bascov

Duminică, în jurul prânzului,un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, zona Valea Ursului, unde, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar