Acasă / EVENIMENT /  Șofer încătușat de polițiști

 Șofer încătușat de polițiști

În urmă imaginilor apărute în spațiul public, referitoare la încătușarea unui bărbat, pe stradă Gârlei, din Pitești, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:
   Sursă foto – Info Trafic Pitești
„În după-amiază zilei de 04 decembrie a.c., un echipaj de poliție din cadrul Secției 2  Poliție Pitești, care se află în patrulare pe stradă Plopilor, a observat un autoturism ce se deplasa haotic și care a lovit un autoturism parcat, motiv pentru care a efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului autoturismului. Acesta nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea către b-dul Nicolae Bălcescu,  ulterior pe stradă Gârlei, unde a lovit un alt autoturism, ce se află în mers, fără a provoca victime.
Cu toate acestea, bărbatul nu a oprit, fiind blocat de polițiști, după câteva sute de metri. Întrucât bărbatul era agitat, a fost încătușat și condus la sediul poliției, pentru audieri. 
Conducătorul auto, de 40 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge,  în vederea stabilirii alcoolemiei. 
În cauză, va fi întocmit dosar penal  conform art. 337 din Codul Penal, urmând că, în funcție de probatoriul administrat, să se ia măsurile legale în consecință”,informează IPJ Argeș.                                                      

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Amenzi usturatoare (1)

Persoanele care aruncă gunoiul la întâmplare riscă amenzi usturătoare

Nesimțirea costă!Folosirea platformelor de gunoi în mod necorespunzător este sancționată de către Poliția Locală Pitești! ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar