Acasă / EVENIMENT / Şoferul a făcut accident vascular la volan

Şoferul a făcut accident vascular la volan

Ieri la prânz, pompierii de la Detașamentul Câmpulung au fost solicitați în cazul unui accident rutier produs între o autobasculantă, o autoutilitară staționată și un stâlp din Leresti. „Osingură persoană are nevoie de primul ajutor calificat și a fost preluată de către echipajul SMURD.
Este vorba de șoferul autobasculantei, care era confuz, și a fost transportat la spital pentru investigați medicale amănunțite”, anunţa ISU Argeş.
Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung a reieşit că Ionel R., de 37 de ani, din, Boreni, circula pe DJ 734 cu o autobasculantă dinspre municipiul de la poalele Mateiaşului către cabana Voina. Ajuns la Lereşti, pe fondul unei afecțiuni medicale a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un autovehicul care se afla parcat și cu un stâlp de beton al rețelei electrice, după care s-a oprit cu partea față în șanț. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, transmitea poliţia judeţeană.
Stâlpul de susţinere a reţelei de electricitate a căzut exact pe mijlocul cabinei pe care a distrus-o şi întrucât bărbatul rămăsese captiv la volan, martorii au sunat la 112. Şoferul, care nu avea leziuni vizibile însă era confuz, a fost scos de echipa de descarcerare şi în prima fază s-a crezut că era ameţit din cauza şocului. Transportat la Spitalul Câmpulung, medicii au stabilit că, în timp ce se afla la volan, bărbatul a suferit un accident vascular cerebral, motiv pentru care a pierdut controlul asupra direcţiei lovind autoutilitara parcată lângă gardul unei case apoi stâlpul de electricitate.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Autoturism intrat într-un cap de pod - Bascov

Autoturism intrat într-un cap de pod în localitatea Bascov

Duminică, în jurul prânzului,un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, zona Valea Ursului, unde, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar