Acasă / SOCIAL / Spectacol la Bradu de Zilele Comunei

Spectacol la Bradu de Zilele Comunei

Primarul comunei Bradu, Florin Frătică, a anunțat ieri, în ultimele ore ale sărbătorii comunei Bradu, că va deveni din nou tătic. Ținând cont că ultima zi a sărbătorilor comunei Bradu s-a suprapus peste Ziua Copilului, primarul aținut să-i felicite pe micuții prezenți pe scena amplasată la aerodromul de la Geamăna, promițându-le că, în calitate de edil, îi va sprijini cât se poate de mult. De altfel, unul dintre copii a devenit și primar onorific pentru câteva ore, venind cu propuneri interesante pentru Florin Frătică.
,,Mărturisesc că soția mea este gravidă și, peste șapte ani, voi avea din nou un copil în clasa întâi. Vă urez La mulți ani!, copii, și mult succes în viață!’’ a declarat primarul mulțimii.
Cei prezenți au fost serviți cu mici, friptură și fasole cu ciolan, gătită într-un cazan pantagruelic. Recitalurile muzicale, pe toate gusturile, nu au lipsit nici ele. Astfel, sâmmbătă seara au urcat pe scenă artiști din compania de evenimente Caravana lui Axinte: Lorena, Vacanța Muzicală, Vali Vijelie, Leo Iorga și cu trupa sa etc.
Tot de Zilele Comunei Bradu, a avut loc și etapa județeană de rally-cross.

Foto- Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

transport-de-material-lemnos-confiscat-11

Nu avea calitatea de transportator autorizat pentru această activitate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au finalizat verificările privind activitățile de transport ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar