Acasă / SOCIAL / Sportivi români de top, prezenți la Mioveni

Sportivi români de top, prezenți la Mioveni

Arhiepiscopia Argeșului și Mușcelului, în parteneriat cu Primăria, Consiliul Local Mioveni, Centrul Cultural și Clubul Sportiv Dacia 2012, organizează pe data de 12 octombrie 2013, în cadrul proiectului “Campionii Bucuriei”, ediția I, crosul pentru copiii din clasele V-VIII, de la școlile generale din Mioveni. Startul competiției va fi dat la ora 10.00 de la intersecția Bulevardul Dacia cu Strada Părăști (semafoare) iar locul de sosire va fi la Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel, unde va avea loc și premierea câstigătorilor.
Alături de cei 500 de copii care și-au anunțat participarea vor fi prezenți sâmbătă, cunoscuții sportivi, Camelia Potec-înotătoare româncă care a cucerit 200 de titluri naționale si a realizat multiple recorduri, Ana Maria Brânză-multiplă campiona națională la scrimă secțiile juniori și seniori și luptatorul de kick-boxing Ionuț Iftimoaie.
Acest proiect vizează promovarea mișcării, a sportului, care înseamnă sănătate, dezvoltare fizică și mentală.
Adrian Dragomir

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Filarmonica Pitești

De Simfonia Lalelelor, Iana Novac și Distinto, concert vocal-simfonic extraordinar

Filarmonica Pitești organizează joi, 18 aprilie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul vocal-simfonic ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar