Acasă / SOCIAL / Stiri de la politie

Stiri de la politie

Poliţiştii Serviciului de Investigatii Criminale au pus în executare un mandat de arestare
În ziua de 02.09.2013, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de arestare privind pe S.L., de 24 ani din com. Băiculeşti, sat Măniceşti, jud. Argeş, urmărit la nivel naţional şi internaţional, care se sustrăgea executării pedepsei de 7 ani închisoare, pentru infracţiunea de furt calificat.
Barbatul a fost incarcerat la Penitenciarul Colibaşi.

Pietonul accidentat de un moped pe raza comunei Ţiţeşti

Pe raza com. Titesti, jud. Arges, S.A., de 17 ani, din comuna Titesti, fara a poseda permis de conducere, în timp ce conducea un moped neinregistrat sau inmatriculat, din directia Valea Manastirii catre centrul comunei Titesti, a accidentat pe D.D., de 75 ani, din comuna Titesti, care s-a angajat in traversarea drumului prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Din accident a rezultat vătămarea corporală grava a pietonului, care a fost transportat cu ambulanta la Spitalul Judetean Pitesti.
Atat conducatorul mopedului, cat si victima nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.
Cercetarile au fost efectuate de catre politisti din cadrul B.R. Câmpulung.
217 sancţiuni contravenţionale la regimul rutier

În ziua de 02 septembrie 2013, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, împreună cu poliţiştii Bioului Rutier Piteşti, au aplicat un număr de 217 sancţiuni contravenţionale în valoare de 28100 lei, fiind retinute în vederea suspendării dreptului de a conduce si 12 permise de conducere şi retrase 12 certificate de inmatriculare.

Persoane care apelau la mila publicului, sancţionate contravenţional de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Piteşti
Agenţii de siguranţă publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti au desfăşurat activităţi specifice în zona de competenţă pentru asigurarea unui climat de siguranţă civică şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru identificarea conducătorilor de atelaje hipo, a cerşetorilor şi a persoanelor constituite în grup, care sunt pretabile la comiterea de fapte antisociale.
Astfel, au fost sanctionati contravenţional R.I., de 35 ani şi M.L., de 51 ani, ambii din comuna Merişani, jud. Argeş, care au apelat la mila publicului în mod repetat în zona cartierului Găvana.

Depistat în flagrant de poliţiştii municipiului Câmpulung, în timp ce încerca să sustragă obiecte din fier

În ziua de 02.09.2013, patrula de ordine şi siguranţă publică din cadrul B.O.P. Câmpulung, în urma activităţilor specifice efectuate, l-a depistat pe T.G.B., de 18 ani, din com. Schitu Goleşti, sat Lăzăreşti, jud. Argeş, care a pătruns într-o anexă (atelier de tâmplărie) de pe proprietatea unei persoane din Câmpulung, de unde a încercat să sustragă obiecte din fier pentru a le valorifica.
Barbatului i s-a întocmit dosar penal conf. art. 20 rap. la art. 208, 209 C.P.

Conducea un autoturism pe raza municipiului Curtea de Argeş, având permisul de conducere reţinut

În ziua de 02.09.2013, ora 12.35, agenţii Biroului Rutier Curtea de Arges au depistat pe H.P., de 60 ani, din com. Valea Iasului, jud. Arges in timp ce conducea un autoturism pe raza com. Valea Iasului, jud. Arges, avind permisul de conducere retinut din data de 02.07.2013.
În cauză s-a întocmit dosar penal conf. art. 86 alin.2 din O.U.G. 195/2002R.

Prinşi în flagrant în timp ce sustrăgeau fier-beton de pe raza comunei Teiu

Agenţii Sectiei de Politie 9 Leordeni, impreuna cu poliţiştii Postului de Politie Teiu, în urma activităţilor specifice au depistat pe G.E.N., de 26 ani, R.L., de 38 ani ambii din com. Teiu şi L.E.D., de 20 ani din com. Stolnici, jud. Argeş, în timp ce sustrăgeau cantitatea de 100 kg fier-beton în valoare de 100 lei, din incinta fostului SMA Teiu.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală cu privire la savârşirea infracţiunii prev şi ped. de art. 208, 209 din C.P.

Activităţi Silvice

Poliţiştii oraşului Stefanesti au depistat pe B.M., de 20 ani, din Ştefăneşti, in timp ce transporta cu un atelaj hipo cantitatea de 0,7mc material lemnos, fără a detine documente legale de provenienta si transport, drept pentru care a fost sanctionat contraventional conform Legii nr. 171/2010 cu amendă de 2000 lei. Materialul lemnos a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Piteşti.

De asemenea, poliţiştii Secţiei nr.13 Poliţie Rurală Rucăr şi P.P. Dâmbovicioara l-au depistat pe C.I.B., de 23 ani, din com. Rucăr, jud. Argeş, care transporta cu un autocamion pe raza comunei Rucăr, cantitatea de 3,5 m.c. material lemnos esenţă răşinoase, fără documente de provenienţă şi transport.
Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform Lg. 171/2010 cu amendă în valoare de 2.000 lei iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat în custodia O.S. Păpuşa Rucăr.

N.L., de 33 ani, din com. Leresti, jud. Argeş, a fost depistat de agenţii Secţiei nr. 16 Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ , in timp ce transporta cu un atelaj hipo cantitatea de 1 m.c. material lemnos esenţă răşinoase fără documente legale de provenienţă. Persoana depistată a fost sancţionată conf. Lg. 171/2010 cu amendă în cuantum de 2000 lei, materialul lemnos fiind confiscat şi predat în custodia O.S. Păpuşa Rucăr.

Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” (1)

Activitate educativă a polițiștilor locali, la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”

Miercuri, 28 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Locale Pitești au fost prezenți în mijlocul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar