Acasă / SOCIAL / Stiri de la politie

Stiri de la politie

Pe Str. Vladusei, in orasul Stefanesti, V.V., de 19 ani, din localitate, in timp ce conducea un tractor rutier care tracta o remorca din directia Str. Vladusei catre Str. Otelesti, pe fondul altor preocupari de natura a-i distrage atentia, a pierdut controlul volanului, a patruns pe sensul opus de mers, intrand in coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus, de A.F., de 54 ani, din oras Stefanesti.
Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a lui G.A.M., de 29 ani, din orasul Stefanesti, pasager pe locul din stanga spate in autoturism.
Conducătorii auto nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.

În ziua de 09.09.2013, orele 15.30, in localitatea Aninoasa, I.C., de 67 ani, din mun. Bucuresti, in timp ce conducea un autoturism din directia com. Vladesti catre com. Berevoesti, nu a adaptat viteza de deplasare intr-o curba la stanga, a pierdut controlul autoturismului si a iesit in decor.
Din accident a rezultat vatamarea corporala grava a lui I.C., de 65 ani, din mun. Bucuresti, pasagera pe locul din dreapta fata in autoturism precum si ranirea usoara a conducatorului auto.
Conducătorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice..
Cercetările au fost efectuate de poliţişti din cadrul B.R. Campulung.

În localitatea Valea Mare Pravat, N.D., de 45 ani, din mun. Campulung, in timp ce conducea o motocicleta din directia Campulung catre Brasov, a accidentat usor pe M.G.C., de 34 ani, din com. Valea Mare Pravat, care se afla angajat in traversarea drumului pe marcajul pietonal semnalizat corespunzator.
Conducatorul motocicletei nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice, iar pietonul fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentratie de 0,95 mg/l alcool pur in aerul expirat.

La intersectia D.N. 73 D cu D.N. 73, in localitatea Maracineni, E.D.C., de 36 ani, din mun. Pitesti, in timp ce conducea un autoturism din directia Mioveni catre Pitesti, la iesirea in D.N. 73, nu a acordat prioritate de trecere unui vehicul condus regulamentar pe D.N.73, din directia Pitesti catre Campulung, de M.G., de 61 ani, din mun. Campulung, intrand in coliziune cu acesta.
Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a lui M.C., de 67 ani, din mun. Pitesti, pasager in autoturismul condus de M.G.. Conducatorii auto nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.
Cercetările au fost efectuate de politisti din cadrul S.R. Arges.

În localitatea Valea Iasului, Mihai Lucian, de 21 ani, din com. Corbeni, posesor al permisului de conducere categoria B, din anul 2011, fara ocupatie, in timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen Golf, cu numarul de inmatriculare AG-07-MHI, proprietatea numitului Mihai Vasile, din com. Corbeni, din directia mun. Curtea de Arges catre com. Albestii de Arges, nu a pastrat o distanta suficienta in timpul mersului si a intrat in coliziune cu un atelaj hipo, neinregistrat, nesemnalizat, care circula in fata sa, in aceiasi directie, fiind condus de numitul Vlasceanu Ion, de 75 ani, din com. Valea Danului, pensionar. Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatorului atelajului hipo si a numitului Alexe Ion, de 72 ani, din com. Valea Iasului, judetul Arges, pensionar, pasager in atelajul hipo.
Conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice, conducatorului atelajului fiindu-i recoltata o proba bilogica (sange).

În ziua de 10.09.2013, orele 02.00, Dispeceratul Serviciului Rutier Arges, a fost sesizat telefonic de cadrele medicale ale Spitalului Judetean Arges, sectia U.P.U., cu privire la faptul ca, la aceasta unitate s-a prezentat P.F., de 27 ani, din com. Cosesti, judetul Arges, care a declarat ca, a fost victima unui accident rutier produs pe raza comunei.
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca, in com. Cosesti, sat Leicesti, A.I.A., de 26 ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism din directia com. Domnesti catre mun. Pitesti, nu a adaptat viteza de deplasare intr-o curba la dreapta, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul volanului si a iesit in decor.
Din accident a rezultat vatamarea corporala grava a lui P.F., de 27 ani, din com. Cosesti, pasager in autoturism.
Conducatoarea auto a parasit locul producerii accidentului fara incuviintarea organelor de politie, fiind identificata dupa aproximativ 90 de minute de la ora producerii evenimentului. Aceasta nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Cercetarile au fot efectuate de poliţişti din cadrul B.R. Campulung.

A condus aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice

Poliţiştii Secţiei Rurale Poiana Lacului au oprit pentru control la intersecţia drumurilor DJ 703 E cu DJ 731 C, din comuna Cocu, un autoturism condus de R.V., de 52 ani, din comuna Cocu, care se sub influenta bauturilor alcoolice (0,51 mg/l alcool pur in aerul expirat). Persoana în cauza a refuzat recoltarea probelor biologice, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infr. prev. şi ped. de art. 87, alin. 5 din O.U.G. 195/2002R.

Activităţi silvice

Patrula de ordine şi siguranţă publică din cadrul Politiei mun. Campulung a depistat pe str. Izvorului din localitate, pe V.N., de 43 ani, din com. Bughea de Sus, care transporta cu un autoturism cantitatea totală de 1 m.c lemn foc, esenţă fag, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport.
Cel în cauză a fost sancţionat cu suma de 2.000 lei, conform Legii nr.171/2010, iar întreaga cantitate a fost confiscată şi predată la O.S. Câmpulung.

Poliţiştii Secţiei nr. 15 Poliţie Rurală Stâlpeni, au depistat 2 barbati din com. Coşeşti, care au tăiat fără drept 2 arbori esenţă arine cu un volum de 2,1 m.c. material lemnos, din fondul forestier proprietate privată situat pe raza com. Coşeşti. Barbaţii au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii 171/2010, cu amenzi in valoare totală de 1.300 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat O.S. Piteşti.

De asemenea, poliţiştii Secţiei nr. 13 de Poliţie Rurală Rucăr, au depistat pe P.D.I., de 20 ani şi C.I., de 29 ani, ambii din Com. Cetăţeni, în timp ce transportau pe raza com. Cetăţeni, cu un atelaj hipo şi respectiv o autoutilitara cantitatea totală de 1,500 m.c. lemn foc fag fără a avea avize de însoţire. Au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă conform Legii 171/2010, în cuantum total de 4.000 lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată şi predată în custodie Ocolului Silvic Păpuşa-Rucăr.

Agenţii Politiei oras Stefanesti, au depistat pe G.F. si V.A., in timp ce transportau cu atelaje hipo cantitatea totala de 0.6 m.c. material lemnos esenta diverse tari fara a avea asupra lor documente de provenienta si transport. Acestia au fost sanctionati contraventional cf. Legii 171/2010 cu cate 2000 lei. Materialul lemnos a fost confiscat si predat la OS Pitesti.

Totodata, agenţii Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului au oprit pentru control un autocamion condus de M.I., de 43 ani, din com. Cuca si care nu deţinea licenţa de transport pentru marfă, respectiv 7 m.c., material lemnos, conform avizului de însoţire primar.
În cauza a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prevazute şi pedepsite de art. 291 C.P.

M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

patron intră în greva foamei, la gardul ISU Argeș

Un patron intră în greva foamei, la gardul ISU Argeș! Abuz sau interpretare forțată a legii?

Stație PECO închisă, la Călinești, după 20 de ani de funcționare .Managerul stației: Este un ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar