Acasă / SOCIAL / Stiri de la politie

Stiri de la politie

Accidente rutiere

În ziua de 24.09.2013, orele 08.40, la Spitalul Costesti, s-a prezentat o minora in varsta de 16 ani, din com. Buzoesti, care a declarat faptul că, în ziua de 23.09.2013, în jurul orelor 13.40, în timp ce se afla pe str. Pietii din orasul Costesti, a fost victima unui accident de circulatie.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, la data si ora menţionată, S.C., din Costesti, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Piaţa Costesti către str. Victoriei, a acroşat cu oglinda laterală stânga, rănind uşor pe victimă, care circula pe carosabil, după care a părăsit locul producerii accidentului fără a anunta organele de politie. Minora a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Pitesti.
În cauză s-a întocmit dosar penal conform 184 CP si art.89 alin.1 din OUG 195/2002R.

Pe str. Serelor, din com. Bascov, S.D., de 60 ani, din Pitesti, in timp ce conducea un autoturism, a efectuat manevra de intoarcere pe marcajul continuu ce delimiteaza sesurile de mers si a intrat in coliziune cu un autocamion condus regulamentar de M.E.I., de 20 ani, din com. Valea Mare Pravat.
Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto S.D..
Conducatorii auto nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.

Bărbat găsit spânzurat

În ziua de 24.09.2013, ora 20.05, Dispeceratul de Apeluri de Urgenţă 112 a fost sesizat despre faptul că M.I., de 27 ani, din com. Hârseşti, a fost găsit spanzurat.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Costeşti, care a stabilit faptul că barbatul a fost găsit spânzurat într-o anexă a gospodăriei.
Cadavrul nu prezintă urme de violenţă, cu excepţia şanţului specific de spânzurare.
Nu sunt suspiciuni privind cauza morţii şi cadavrul a fost transportat la SML Argeş în vederea efectuării necropsiei.

Autori de furturi, reţinuţi de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti

Poliţiştii de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti, au identificat pe V.A.C., de 19 ani, O.R., de 19 ani si un minor in varsta de 16 ani, din Piteşti, ca fiind autorii furturilor din noptile de 20/21.09.2013 şi 22/23.09.2013, dintr-o societate comerciala cu punct de lucru în Piteşti, DN 65 B, Autostrada Bucureşti–Piteşti, de unde au sustras 3 laptopuri, 3 unităţi PC cu monitoare, telefoane mobile şi mai multe scule şi dispozitive şi un autoturism, proprietatea firmei. Prejudiciul în valoare de 15000 euro a fost recuperat în proporţie de 90 %. Faţă de V.A.C. şi O.R. s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prev. şi ped. de art. 208, 209 CP, fiind introduşi în arestul IPJ Argeş, minorul fiind cercetat în stare de libertate.

A furat, dar a fost prinsă de poliţiştii municipiului Câmpulung

Poliţiştii Biroului Ordine Publică au fost sesizaţi de către o persoana de 76 ani din Câmpulung, despre faptul că în timp ce se afla la cumpărături în Piaţa Centrală din Câmpulung, o persoană de sex femeiesc, profitând de neatenţia sa, i-a sustras suma de 100 lei, după care a fugit.
În urma activităţilor specifice efectuate, a fost identificată autoarea furtului, R.F., de 35 ani din Câmpulung, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prev. şi ped. de art. 208-209 C.P., prejudiciul fiind recuperat şi predat părţii vătămate.
A condus un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice

Poliţiştii rutieri din Curtea de Argeş au identificat pe C.N., de 59 ani din mun. Curtea de Arges, care a condus un autoturism pe str. Cuza Voda din municipiu având o concentraţie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal conf. art. 87 alin. 1 din O.U.G. 195/2002R.
Activităţi ale poliţiştilor oraşului Costeşti privind comercializarea produselor cerealiere şi de panificaţie

Poliţiştii formaţiunii de ordine publică Costeşti, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea neregulilor pretabile a se comite în domeniul producerii, depozitării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie, ocazie cu care au fost verificate un numar de 5 societăţi comerciale din satele Broşteni şi Podu Brosteni. În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 3 sancţiuni conf. L12.1990R, în valoare de 1500 lei, pentru comercializarea de mărfuri al căror termen de garanţie a fost depăşit. Totodată, s-a dispus distrugerea mărfurilor expirate.

Activităţi Silvice
Agenţii Secţiei nr. 13 de Poliţie Rurală Rucăr l-au depistat pe P.R., de 25 ani, din Com. Cetăţeni, jud. Argeş, care transporta cu o autoutilitara pe raza com. Cetăţeni, jud. Argeş, cantitatea de 1,500 m.c. lemn foc fag, fără a avea documente de însoţire a transportului de material lemnos.
Cel in cauza a fost sancţionat contravenţional conform Leg. 171/2010 cu amendă în valoare de 2000 lei iar cantitatea de material lemnos transportată a fost confiscată şi predată în custodie O.S. Păpuşa- Rucăr.

De asemenea, poliţiştii Sectiei de Politie 9 Leordeni împreună cu agenţii Postului de Poliţie Leordeni au depistat pe B.D.F., de 25 ani, din comuna Bogati, satul Suseni, judetul Arges in timp ce transporta pe DN7 Leordeni cu o autoutilitara cantitatea de 1 mc material lemnos esenta stejar, fara a poseda documente legale de provenienta si transport.
Barbatul a fost sanctionat contraventional conform Legii 171/2010 cu amenda in valoare de 2000 lei, iar materialul lemnos confiscat a fost predat O.S. Topoloveni.

Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

controale ISU

25 de controale și sancțiuni în cuantum de 302.500 lei, aplicate de inspectorii de prevenire argeșeni

În intervalul 12 – 18 februarie 2024, inspectorii de prevenire argeșeni au desfășurat, în județul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar