Acasă / SOCIAL / Ştiri de la politie

Ştiri de la politie

Bărbaţi găsiţi spânzuraţi
Dispeceratul Apeluri de Urgenta 112, a fost sesizat de către o persoana din com.Cicanesti, cu privire la faptul că S.C.M., de 31 ani, din Curtea de Argeş, a fost găsit spânzurat la locuinţa sa din com. Cicanesti.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Pol. Mun.Curtea de Argeş, care în urma cercetărilor efectuate a stabilit faptul că, in seara zilei de 05.11.2013, bărbatul a plecat in gradina casei si a fost gasit spanzurat in dimineata zilei urmatoare. La examinarea cadavrului nu au fost descoperite urme de violenţă, cu excepţia şanţului specific de spânzurare .
Cadavrul a fost transportat la S.M.L. Argeş în vederea efectuării necropsiei.

În ziua de 06.11.2013, orele 23.58, Dispeceratul Apeluri de Urgenţă 112, a fost sesizat de către un bărbat din com. Recea, despre faptul că B.S., de 59 ani, din localitate, s-a spânzurat.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei de Politie Rurala nr. 4 Buzoeşti împreună cu echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Costeşti, care au efectuat cercetări, constatând că bărbatul s-a spânzurat de o grindă în fanarul gospodăriei, iar la examinarea exterioară, cadavrul prezintă urma şanţului specific de spânzurare. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, cadavrul fiind transportat la SML Argeş în vederea efectuării necropsiei.

Accidente rutiere

In comuna Valea Mare Pravat, D.R.L., de 33 ani, din municipiul Campulung, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Câmpulung către Braşov, nu a redus corespunzător viteza la condiţiile de drum (carosabil umed) si intr-o curba la dreapta semnalizata corespunzător, a pierdut controlul volanului, a parasit carosabilul si a intrat in coliziune cu un capăt de pod din beton aflat in partea stânga a drumului.
Din accident a rezultat vătămarea corporala uşoara a lui V.V., de 56 ani, din comuna Rucar, pasager in autoturism.
Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Politia Orasului Costesti, a fost sesizata de N.I., despre faptul ca a fost victima unui accident rutier pe raza comunei Buzoesti. In urma cercetarilor efectuate, s-au stabilit urmatoarele:
In ziua de 06.11.2013, orele 04,15, in comuna Buzoesti, B.A., de 36 ani, din comuna, in timp ce se deplasa pe bicicleta din directia Tomsanca catre Ionesti, a accidentat usor pe N.I., de 37 ani, din comuna Buzoesti, care se deplasa pe carosabil in aceeasi directie. Initial, victima nu a dorit acordarea de ingrijiri medicale, iar ulterior s-a prezentat la Spitalul Judetean Arges. Conducatoarea bicicletei a fost identificata la orele 13.30. Cercetările au fost efectuate de poliţişti din cadrul F.R.Costesti.

Pe DN 73, in comuna Maracineni, I.I., de 67 ani, din comuna Maracineni, in timp ce conducea un autoturism din direcţia Pitesti catre Campulung, nu a acordat prioritate la efectuarea virajului la stanga intrand in coliziune cu un vehicul condus regulamentar din sens opus de I.L.M., de 19 ani, din municipiul Pitesti.
Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a lui V.G., de 19 ani, din comuna Albota si a 2 minori de 13 ani si 10 ani, pasageri in autoturisme.
Conducatorii auto nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice. Cercetările au fost efectuate de agenţi din cadrul S.R. Arges – B.D.N.E.

Mandate de arestare, puse în executare de poliţişti

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri au depistat pe raza mun. Piteşti, pe M.B., de 24 ani, din com. Merişani, urmărit la nivel naţional, pe numele căruia Judecătoria Piteşti a emis un mandat de arestare, acesta fiind condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare pentru furt calificat. Barbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Colibaşi.

Agenţii Secţiei Rurale Poiana Lacului au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei inchisorii, emis de către Judecătoria Slatina, jud. Olt, fata de D.D.M., de 25 ani, din com.Vedea, pe care l-au predat poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, în vederea încarcerării la Penitenciarul Colibaşi.

A condus, deşi avea permisul de conducere suspendat

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au depistat pe G.I., de 45 ani, din comuna Balilesti, in timp ce conducea o autoutilitara, avand suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. S-a intocmit dosar penal conform art. 86 alin. 2 din OUG 195/2002R.

123 sanţiuni contravenţionale, 7 permise de conducere suspendate şi 2 infracţiuni rutiere constate de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti

În ziua de 06.11. a.c., poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au aplicat 123 sancţiuni contravenţionale în valoare de 15.940 lei, din care 3 sanctiuni pentru depasirea vitezei legale.
Au fost reţinute în vederea suspendării 7 permise de conducere si au fost solutionate 7 accidente soldate cu pagube materiale.

De asemenea, pe str. Smeurei a fost depistat O.I., de 45 ani, din Piteşti, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat).
În cauză s-a întocmit dosar penal conform art. 87/1 din OUG 195/2002R.

Totodata, a mai fost depistat Z.I., de 28 ani, din Pitesti, în timp ce conducea un vehicul, fiind în timpul desfăşurării probei practice, examen auto, aflandu-se sub influenţa băuturilor alcoolice (0,51mg/l), care a refuzat recoltarea probelor biologice de sange.
S-a intocmit dosar penal conform art.87/5 din OUG 195/2002R.

Poliţiştii municipiului Câmpulung au verificat comercianţii Pieţei Central
În Piaţa Centrală din Câmpulung, poliţiştii au acţionat pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu legume-fructe, ocazie cu care au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale în valoare de 5000 lei conform Legii nr.12/1990.
De asemenea, au depistat pe O.M., de 42 ani, din comuna Poienarii de Muscel, în timp ce comercializa cantitatea de 200 kg varză, în valoare de 80 lei, fără a deţine documente legale de provenienţă.
Persoana a fost sancţionată, conform Legii nr.12/1990 cu suma de 1.500 lei, iar întreaga cantitate de varză a fost confiscată contravaloric.

Depistat de poliţiştii oraşului Topoloveni în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice

Dispeceratul Apeluri de Urgenta 112, a fost sesizat despre faptul ca un barbat conduce un autoturism pe DN7, fiind sub influenta băuturilor alcoolice.
Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Topoloveni l-au depistat pe T.L., de 53 ani, in timp ce conducea pe D.N.7 Topoloveni un autoturism, fiind sub

influenta băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur in aer expirat, dar a refuzat recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza, s-a intocmit dosar de cercetare penala conform art. 87 alin. 5 din OUG 195/2002R.

Transporta porumb fără a poseda documente de provenienţă

Poliţiştii oraşului Costeşti au identificat pe Calea Alexandriei din oraşul Costeşti, un autovehicul condus de P.D.F., de 31 ani, din com. Izvoru, transportând cantitatea de 6 tone porumb, fără documente de provenienţă. A fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990R, în valoare de 1.500 lei. Cantitatea de porumb a fost confiscată şi lăsată în cutodie la o societate de profil din Costeşti.
Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Simboluri ale primăverii, oferite de polițiști

Simboluri ale primăverii, oferite de polițiști participantelor la traficul rutier

De 1 Martie, polițiștii tuturor structurilor rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cu ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar