Acasă / SOCIAL / Stiri de la politie

Stiri de la politie

Accident rutier pe raza localităţii Mărăcineni

În ziua de 30.03.2014, orele 1510 , pe D.N.73, localitatea Maracineni, P.A.I., de 29 ani, din oraşul Mioveni, in timp ce conducea o autoutilitara din direcţia Piteşti către Câmpulung, a acroşat si accidentat uşor pe V.T., de 63 ani, din Mioveni, care in timp ce se deplasa cu bicicleta din direcţia D.J.703K spre Mioveni, la intersecţia cu DN 73, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea”.
Conducătorul auto şi biciclistul nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
Cercetările au fost efectuate de poliţişti din cadrul F.R. Mioveni.

Activităţi ale poliţiştilor rutieri

Duminică, 30.03. a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au aplicat un număr de 55 sancţiuni contravenţionale, cu o valoare de 9000 lei. De asemenea, au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce 9 permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au aplicat 55 sanctiuni contravenţionale, in valoare de 9885 lei.

Agenţii Formaţiunii Rutiere Costeşti au aplicat 34 sancţíuni contravenţionale în valoare de 5610 lei. Au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce 4 permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Mioveni au aplicat 8 sancţiuni contravenţionale in valoare totala de 1360 lei, au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce 4 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

Depistaţi în flagrant de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti

Agenţii de siguranţă publica au depistat in flagrant pe M.A., de 33 ani si M.E.V., de 26 ani, ambii din oraş Stefanesti, în timp ce sustrăgeau mai multe bucăţi de tabla de pe conductele magistrale aparţinând S.C. T. S.A. situate pe str. Basarabia, mun. Piteşti.
Prejudiciul in valoare de 300 lei a fost recuperat in totalitate, urmând a fi predat reprezentanţilor societăţii.
Cei in cauza sunt cercetaţi in stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii prev. si ped. de art 228 C.P..

Transportau animale fără documente sanitar-veterinare

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 15 Politie Rurala Stîlpeni au acţionat în Târgul săptămânal din com. Stîlpeni, ocazie cu care au identificat pe T.A.F., de 24 ani, I.M.N., de 33 ani ambii com. Micesti şi L.G., de 47 ani, din com. Cotmeana în timp ce transportau animale (porci) făra a poseda documente sanitar-veterinare si documente de provenienţă.
Au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 600 lei, fiecare conform HG. 984/2005.

Poliţiştii oraşului Costeşti au depistat pe D.F., de 34 ani, din com.Bradu, în timp ce transporta pe DN 65A, pe raza oraşului Costeşti, cu o autoutilitara, un număr de 4 bovine crotaliate fără a avea autorizaţie sanitar-veterinară.
A fost sancţionat conform art.3, lit.b, pct.3 din HG.984/2005 cu amendă în valoare de 1200 lei.

A condus, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice

În ziua de 30.03.2014, poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş au identificat pe U.M.A., de 33 ani din com.Albestii de Argeş care a condus un autoturism pe raza com.Albestii de Argeş, având o concentraţie de 0,62mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal conf. art. 336 alin.1 CP.

Cercetaţi pentru furt

Agenţii Secţiei nr. 9 Politie Leordeni au fost sesizaţi telefonic de către reprezentantul unei Ferme Viticole din Leordeni-Pietroasa despre faptul că mai multe persoane sustrag spalieri de beton din plantaţia de viţă de vie.
În urma verificărilor, au fost depistaţi C.G.L., de 23 ani , C.G., de 42 ani si C.I.G., de 26 ani, toţi domiciliaţi in com. Leordeni, in timp ce sustrăgeau un număr de 20 spalieri de beton din plantaţia de vită de vie.
Prejudiciul, in valoare de 200 lei a fost recuperat în totalitate si predat părţii vătămate. În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii prev. si ped. de art. 228-229 C.P.

Autorii unui furt dintr-o locuinţă, identificaţi de poliţiştii Secţiei Rurale Lunca Corbului

Agenţii Secţiei Nr. 10 Poliţie Lunca Corbului au efectuat cercetări într-o cauza penală, înregistrată iniţial cu autori necunoscuţi, privind furtul din locuinta unei persoane din com. Hîrsesti. Au fost identificaţi autorii, respectiv R.V., de 37 ani, R.I., de 25 ani, ambii din Potcoava, jud. Olt şi L.V.C., de 18 ani, din com. Stolnici. Prejudiciul în valoare de 500 lei constând în bunuri electronice, obiecte de uz gospodăresc şi telefoane mobile, a fost recuperat în totalitate.

Aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a răsturnat cu autoturismul

Pe fondul consumului de alcool şi a neadaptării vitezei, duminică, 30.03.a.c., N.G.B., de 29 ani, din Mioveni, în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului Mioveni, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu autoturismul pe marginea carosabilului. Din accident nu au rezultat victime. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.69 mg/l în aerul expirat. A fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal, conform art. 336 CP.

Activităţi silvice

Agenţii din cadrul Secţiei nr. 13 Poliţie Rurală Rucăr au depistat pe C.I., de 60 ani, din comuna Cetăţeni, în timp ce transporta cu o autoutilitara, cantitatea totală de 3,2 mc material lemnos esenţă fag, având o altă provenienţă decăt cea înscrisă în avizul de însoţire. A fost sancţionat contravenţional conform Lg.171/2010.
Poliţiştii Secţiei Nr. 10 Poliţie Lunca Corbului, au depistat pe raza comunei Bîrla pe N.D., din com. Cocu, care transporta material lemnos fără a deţine documentele prevăzute de lege. Acesta a fost sancţionat contravenţional conf. Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 2000 lei.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” (1)

Activitate educativă a polițiștilor locali, la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”

Miercuri, 28 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Locale Pitești au fost prezenți în mijlocul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar