Acasă / SOCIAL / Ştiri de la poliţie

Ştiri de la poliţie

Accidente rutiere
In localitatea Rucăr, P.M.A.R., de 71 ani, din mun. Timisoara, judetul Timis, in timp ce conducea un autoturism din directia Centru comunei Rucar catre Hidrocentrala Electrica, a accidentat usor pe F.F., de 54 ani, din com. Rucar, care s-a angajat in traversarea drumului prin loc nepermis si fara sa se asigure. Conducătorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice si nici victima. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penala conf. art.184 din c.p.Cercetările au fost efectuate de politisti din cadrul B.R. Campulung.

In ziua de 22.07.2013, orele 1210, în incinta târgului săptămânal din com. Bradu, S.A.L., de 26 ani, din mun. Pitesti, care se afla in procesul de instruire practica pentru obtinerea permisului de conducere categoria A, in timp ce se afla la ghidonul unei motociclete, datorita lipsei de experienta in conducere, a pierdut controlul ghidonului si a cazut cu motocicleta.
In urma evenimentului rutier a rezultat vatamarea corporala grava a lui M.M.M., de 34 ani, din mun. Pitesti, persoana care efectua instruirea practica a lui S.A.L. si care se afla ca pasager pe motocicleta, precum si ranirea usoara a conducatorului motocicletei.
Evenimentul nu este accident de circulatie, deoarece nu s-a produs pe un drum deschis circulatiei publice, neindeplinindu-se astfel conditiile prevazute de art. 75 din O.U.G. 195/2002 R.
Conducatorul motocicletei, precum si instructorul purtau casca de protectie si nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.
Cercetările au fost efectuate de politisti din cadrul B.R. Pitesti.

Pe raza com. Corbeni, M.S., de 33 ani, din com. Peretu, judetul Teleorman, in timp ce conducea un autoturism directia mun. Curtea de Arges catre com. Arefu, a accidentat usor un minor in varsta de 10 ani, din com. Corbeni, care fiind nesupravegheat, in timp ce se deplasa pe bicicleta, s-a angajat in traversarea drumului prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal conf. art. 184 din c.p.
Cercetarile au fost efectuate de catre politisti din cadrul B.R. Curtea de Arges.

In seara de 22.07.2013, orele 21.30, pe D.J. 703 A, in localitatea Poiana Lacului, G.G.D., de 31 ani, din localitate, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie, in timp ce conducea un ATV, fara a fi inregistrat, nu a adaptat viteza de deplasare intr-o curba la dreapta privind directia sa de mers, a pierdut controlul ghidonului, a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune frontala cu un autoturism condus regulamentar din sens opus, de T.I.C., de 25 ani, din com. Poiana Lacului.
Din accident a rezultat vatamarea corporala grava a conducatorului ATV-ului.
Conducatorii auto nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal conf art. 184 din cp, art 85/1 si 86/1 din OUG 195/2002.
Cercetarile au fost efectuate de catre politisti din cadrul B.R. Pitesti.

Femeie găsită spânzurată
In seara de 22.07.2013, orele 22.20, Pol. Mun. Pitesti a fost sesizata de B.M., din com. Drăganu, cu privire la faptul ca N.M., de 76 ani, s-a spânzurat la domiciliul său din com. Băbana.
La faţa locului s-au deplasat politistii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale, care au efectuat cercetarea, ocazie cu care s-a constatat că femeia, pe fondul afecţiunilor psihice de care suferea, s-a spânzurat cu doi conductori electrici de un pom din curtea locuinţei sale.
Victima nu prezenta alte leziuni de violenţă vizibile, în afara celor specifice de spânzurare. S-a dispus transportarea cadavrului la SML Argeş în vederea efectuării necropsiei.

Autori de furturi, identificaţi de poliţiştii Secţiilor 1 şi 3 Poliţie Piteşti

Dispeceratul de Apeluri de Urgenta 112 a fost sesizat de S.I., din Pitesti, despre faptul că un grup de persoane de etnie rromă au pătruns în sediul unei societăţi situate pe str. Aleea Trandafirilor, de unde au sustras un telefon mobil.
La faţa locului s-au deplasat agentii Secţiei 1 Poliţie şi echipa de intervenţie din cadrul Pol. Mun. Pitesti, care au identificat şi condus la sediul Secţiei grupul de persoane : M.S. de 27 ani, M.M. de 44 ani, T.S. de 22 ani, M.N. de 31 ani şi C.O. de 39 ani, toate din com. Bascov , stabilind că în timp ce se aflau pe str. Aleea Trandafirilor, au pătruns în incinta , de unde prin distragerea atenţiei au sustras un telefon mobil în valoare de 700 lei, aparţinând unei angajate în cadrul societăţii.
Din cercetări s-a stabilit că cele în cauză sunt şi autoarele furtului unui portofel din geanta unui alt lucrător comercial, comis la data de 22.07.2013, orele 1200, care conţinea documente personale şi carduri bancare.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infr. prev. şi ped. de art. 208-209 CP.

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti au identificat autorul furtului unui telefon mobil din incinta unei pensiunii situate pe Str. Violetelor, faptă comisă la data de 18.07.2013 şi rămasă iniţial cu autori necunoscuti, în persoana lui P.B.C., de 31 ani din Piteşti.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infr. prev. şi ped. de art. 208-209 CP.
Transporta marfă fără a deţine documente de provenienţă şi transport
Poliţiştii Compartimentului de Proximitate Câmpulung, l-au depistat pe str. Alexandru cel Bun din Câmpulung, pe G.V., de 47 ani din oraşul Corabia, jud. Olt, în timp ce transporta cu un autovehicul cantitatea de 560 kg. cartofi, pentru care nu deţinea documente de provenienţă şi transport, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 lei cf. Legii nr.12/1990. Cantitatea de cartofi a fost confiscată în vederea valorificării prin DGFP Argeş.

Infracţiuni rutiere

În ziua de 21.07.2013, ora 10,00 poliţiştii rutieri din Curtea de Argeş au identificat pe B.V., de 22 ani din com.Baiculesti, care a condus un autoturism pe str.Victoriei din mun.Curtea de Arges , fara a poseda permis de conducere . În cauză s-a întocmit dosar penal conf. art. 86 alin.1 din O.U.G. 195/2002R.

Pe D.N. 7, in localitatea Bascov, a fost depistat I.V.O., de 47 ani, din mun. Pitesti, in timp ce conducea un moped fara a fi inregistrat si fara a poseda permis de conducere.
In cauza s-a intocmit dosar penal conform art. 85 alin. 1 si 86 alin. 1 din O.U.G. 195/2002R.

Activităţi silvice

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arges au depistat 5 persoane care transportau cu atelaje proprii material lemnos fără documente legale de provenienţă .
Persoanele depistate au fost sancţionate conform L.171/2010 cu amenzi în valoare totală de 11.000 lei.

Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

6 persoane au fost sancționate În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar