Acasă / SOCIAL / Stiri de la politie

Stiri de la politie

Cercetat pentru furt

În ziua de 05.05.2014, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ungheni, au efectuat cercetări în cauzele penale privind trei infracţiuni de furt, fapte comise în perioada 12 – 30.04.2014, dintr-un magazin de pe raza comunei Ungheni. Autorul furturilor a fost identificat, R.M.D., de 25 ani, din localitate şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale.
S-a luat măsura controlului judiciar pe toată perioada urmăririi penale.

Urmărit naţional, depistat de poliţiştii oraşului Mioveni

Poliţiştii Formaţiunii Investigaţii Criminale, în colaborare cu poliţiştii S.I.C.- I.P.J. Argeş, au depistat pe raza oraşului Mioveni pe C.M., de 38 ani, din mun. Piteşti, persoană urmărită la nivel naţional, care se sustrăgea executării pedepsei inchisorii, pe numele său având un mandat emis de Tribunalul Argeş.
Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Colibaşi.

Accidente rutiere

In ziua de 05.05.2014, V.I., de 58 ani, com. Lereşti, în timp ce conducea un autoturism pe raza com. Lereşti, din direcţia Lereşti spre Câmpulung, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers, a intrat in coliziune cu un vehicul condus de D.A., de 25 ani, din mun. Câmpulung, care efectua manevra de mers înapoi.
In urma accidentului a rezultat vătămarea corporala uşoară a lui V.I. si a lui D.D., de 58 ani, din com. Leresti, pasager în autoturism. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa bauturilor alcoolice.
Cercetările au fost efectuate de catre poliţişti din cadrul B.R. Câmpulung.

In ziua de 05.05.2014, C.A.I., de 22 ani, din com. Stoenesti, în timp ce conducea o autoutilitara pe DN 72A, din directia Targoviste spre Campulung, într-o curba la stanga, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de A.M., de 40 ani, din com. Cetăţeni.
In urma accidentului a rezultat vătămarea corporala uşoară a lui A.M..
Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
Cercetările au fost efectuate de catre poliţişti din cadrul B.R.Câmpulung.

Drumuri închise în urma fenomenelor meteo

• În ziua de 05.05.2014, pe raza com. Malureni, în urma ploilor abundente, s-a produs o alunecare de teren pe DJ 740 la unul din capetele podului din satul Zarnesti care traverseaza raul Valsan. Podul a fost inchis, iar traficul a fost deviat pe o varianta ocolitoare, pe Drumul Comunal Valea Marului.

• Pe raza comunei Budeasa, podul peste Râul Vîlsan s-a erodat în zona pilonilor de susţinere, înclinându-se, fapt pentru care a fost închisă circulaţia rutieră pe un sens. Podul traversează râul Vâlsan, pe raza sat.Valea Mărului, este amplasat pe DJ703K, Valea Mărului -com.Mălureni, jud.Argeş, circulaţia fiind deviată parţial pe DJ703I şi DN 7C.

• D.J.603 I, care face legătura între com.Brăduleţ şi Poienile Vîlsanului este blocat total de aluviuni, pietre si lemne cazute de pe versant, pe o distanţă de circa 200 m în punctul Podul Piscului.

• DN 73 C, pe raza satului Piatra, com.Ciofrîngeni, km 60+200 m, in directia Rimnicu Vilcea – Curtea de Arges, pe o portiune de circa 30 m, acostamentul drumului a alunecat, creandu-se o diferenta de nivel de circa 1,5 – 2 m, este principala cale de acces pentru circa 25 de familii, accesul efectuându-se cu greutate. De asemenea, in aceeasi zona, intersectia DN 73 C cu drumul comunal Piatra – Dobresti, drum neasfaltat (macadam), a avut loc o alunecare de teren care a facut impracticabila o portiune de circa 60 m din acest drum, pe o banda de mers.

• În ziua de 05.05.2014, orele 18.30, din cauza creşterii debitului de apa, pe râul Argeş, raza Mun.Piteşti, în zona A.C.H.Zavoi, a fost ruptă o parte din podul din metal şi beton ce asigura traversarea râului.

În toate zonele afectate de fenomenele meteo, poliţiştii, împreună cu autorităţile locale şi judeţene, reprezentanţii I.S.U. şi I.J.J., asigură sprijin cetăţenilor.

Activităţi silvice

Poliţişti Secţiei 9 Poliţie Leordeni, au depistat pe C.I., de 27 ani, din com. Bogaţi, în timp ce tăia fara drept un numar de 5 arbori esenta salcam. Prejudiciul de 166,05 lei, a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.
A fost sancţionat contravenţional conform art. 8, lit. a din Legea 171/2010 cu amenda în valoare de 2.000 lei.

Poliţiştii Sectiei 16 Politie Rurala Valea Mare Pravăţ au depistat pe B.I., de 40 ani, cu un auto, care transporta fără documente legale de provenienţă cantitatea de 2,200 m.c. material lemnos esenta răşinoase. Au mai fost depistaţi 5 bărbaţi din com. Valea Mare Pravăţ, care transportau cu atelajele proprii cantitatea de 1,500 m.c. material lemnos esenta fag.
Cei în cauză au fost sancţionaţi contraventional conform Legii 171/2010 cu amenzi în valoare de 2.000 lei fiecare, materialul lemnos fiind confiscat şi predat O.S. Câmpulung şi O.S. Păpuşa Rucăr.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

controale ISU

25 de controale și sancțiuni în cuantum de 302.500 lei, aplicate de inspectorii de prevenire argeșeni

În intervalul 12 – 18 februarie 2024, inspectorii de prevenire argeșeni au desfășurat, în județul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar