Acasă / SOCIAL / Sturzule, nu ţi-e ruşine?

Sturzule, nu ţi-e ruşine?

Două ştiri de azi mi-au atras atenţia în mod special. Prima: pensionarii iau împrumut de la CAR chiar şi de 50 lei, şi a doua: preşedintele TSD, Mihai Sturzu, încasează de la TVR 12.000 euro plus TVA pentru o emisiune. Puse în balanţă cele două ştiri te înfurie la maxim. În timp ce părinţii şi bunicii noştri, după o viaţă în care au muncit, ajung acum, la vârsta a treia, să ia un împrumut de 50 lei, liderii PSD încasează sute de mii de euro din banii publici.
Potrivit contractului semnat între TVR şi Mihai Sturzu, obţinut în exclusivitate de Evenimentul Zilei, televiziunea publică va realiza un program intitulat „În ţara minunilor”, prezentat de Dana Nălbaru şi Florin Groza, iar şeful TSD, Mihai Sturzu va fi invitat permanent. Toţi trei sunt membri ai trupei HI-Q. Costul unei ediţii se ridică la 12.000 euro, fără TVA, contractul fiind semnat pentru 12 ediţii. În total, este vorba de suma de 144.000 de euro, plus TVA. „Programul va avea 12 ediţii, costurile fiind următoarele: cheltuieli directe: 1750 euro- ediţie şi servicii de producţie internă- 6216 euro- ediţie, la care se adaugă 3720 plus TVA lei – ediţie, reprezentând plata pentru contribuţia partenerului la realizarea emisiunii. Total general- ediţie: 11686 euro-ediţie”, se arată pe prima pagină a contractului.

Tupeu de PSD-ist! Minciuni neruşinate
Declaraţiile lui Mihai Sturzu sunt contrazise de contractul obţinut de Evz. Astfel, într-o postare pe pagina sa de pe o reţea de socializare, Sturzu a afirmat că ” se duce din când în când” la emisiune”. Potrivit contractului însă, Mihai Sturzu este invitat PERMANENT.

Apoi, şeful TSD a afirmat că pentru fiecare ediţie a emisiunii, TVR plăteşte 2.600 de euro, însă prima pagină a contractului arată că este vorba de o sumă totală de 11.686 euro pe ediţie.

„Mă duc (din când în cand) la emisiune şi mai cânt cu ei sau mai stau de vorbă cu un invitat tocmai pentru că presa tabloidă să nu scrie că trupa Hi-Q s-a destrămat. Sunt alături de colegii mei din loialitate faţă de ei şi din respect pentru fanii trupei Hi-Q.ŞOC !!! BOMBA !!! Neavând contract cu TVR-ul, habar nu aveam despre ce sumă e vorba şi m-am mirat şi eu când am văzut 140,000 EUR. L-am intrebat pe Florin câţi bani primesc pentru emisune. Fiţi atenţi: Dana şi Florin (prezentatori), trei muzicieni instrumentişti (bandul emisiunii), un sunetist şi doi tehnicieni plus echipamentul de sonorizare = 2,600 EUR/ediţie. În total, opt oameni. Intrebaţi-l pe Smiley cât primeşte la Pro TV! Imi e ruşine să spun, dar asta îi face pe colegii mei cel mai slab plătiţi prezentatori TV din România, din păcate”, a scris Sturzu pe pagina sa de Facebook.

Aș încheia cu o întrebare la care sigur nu voi primi răspuns: Sturzule, nu ţi-e ruşine?
Argesenii.ro

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Filarmonica Pitești

De Simfonia Lalelelor, Iana Novac și Distinto, concert vocal-simfonic extraordinar

Filarmonica Pitești organizează joi, 18 aprilie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul vocal-simfonic ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar