Acasă / EVENIMENT / Suspecti ca transportau ţevi metalice

Suspecti ca transportau ţevi metalice

Astazi , în jurul orelor 15.00, un echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J. Argeş a  observat în timp ce patrula pe raza comunei Căteasca, jud. Argeş trei persoane care transportau cu ajutorul unui atelaj hipo mai multe ţevi metalice din care se scurgea un lichid de culoare neagră cu aspect specific de ţiţei.
Jandarmii au procedat la interceptarea lor constatând că persoanele suspecte transportau 7 ţevi metalice. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că suspecţii au decopertat traseul conductelor de amestec ale sondelor aparţinând Parcului 2 Căteasca – O.M.V. Petrom pe o distanţă de 30 de metri, de unde au tăiat şi au sustras cele 7 segmente, cu lungimi cuprinse între 3 şi 5,5 metri.
Suspecţii (A. N, în vârstă de 52 de ani, I. M. V. , în vârstă de 40 de ani , Z M. N. , în vârstă de 17 ani, toţi cu domiciliul în com. Căteasca, jud Argeş) au declarat că că aveau nevoie de bani şi s-au hotărât să sustragă nişte ţevi de la Parcul nr. 2 Căteasca, neştiind că prin decopertarea şi tăierea ţevilor se distruge traseul conductelor de amestec al sondelor. Celor 3 persoane le-au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşiri infracţiunilor de furt calificat conform art. 208 – 209 C.P. şi distrugere – art. 217 Cod Penal, dosarul cauzei urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

M.G

Despre Administrator

Citeşte şi ...

aparatele de marcat fiscale

Agenți economici sancționati că nu utilizau aparatele de marcat fiscale

Activități de combatere a comerțului ilicit În perioada 17-18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar