Acasă / EVENIMENT / Sute de amenzi aplicate în doar cinci zile

Sute de amenzi aplicate în doar cinci zile

amenzi-fotopress24În perioada 25 – 30 iulie 2015, 299 poliţişti de ordine publică, 107 poliţişti rutieri, precum şi 69 poliţişti din cadrul altor structuri au acţionat pe raza de competenţă având ca principale misiuni asigurarea ordinii şi liniştii publice, prevenirea şi combaterea infracţionalităţii şi intervenţia rapidă la apelurile de urgenţă.

În urma celor 89 acţiuni desfăşurate poliţiştii au constatat 64 infracţiuni, dintre care 39 de natură judiciară, 15 la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi 10 de altă natură.

Din totalul infracţiunilor 23 au fost depistate în flagrant.

De asemenea, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, un mandat de arestare preventivă şi un mandat european de arestare emis de alt stat.

Totodată, poliţiştii argeşeni au aplicat 961 sancţiuni contravenţionale dintre care 146 pentru pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 14 sancţiuni pentru comerţ ilicit, 652 sancţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi 149 la alte acte normative.

Valoarea sancţiunilor aplicate este de peste 238.200 lei.

Tot în această perioadă, poliţiştii au reţinut 68 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie. 30 dintre acestea au fost reţinute pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 9 pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, iar 29 au fost reţinute pentru alte abateri prevăzute de OUG 195/2002.M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Peste 180 de furturi din locuinţe reclamate în judeţ (2)

Peste 180 de furturi din locuinţe reclamate în judeţ

Pentru a marca Ziua Europeană de prevenire a furturilor din locuinţe care se sărbătoreşte pe ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar