Acasă / SOCIAL / Tabere pentru studenţi 2014

Tabere pentru studenţi 2014

Ministerul Tineretului şi Sportului a demarat procedurile pentru selectarea studenţilor beneficiari de tabere studenţeşti pentru anul 2014. Sunt disponibile începând cu 14 iulie, locuri la munte şi la mare, în unităţi de cazare de 2 şi 3 stele, pe o durată a sejurului de cinci nopţi, asigurându-se şi bonuri de masă în valoare de 200 lei/sejur.
Sunt eligibili studenţii de la universităţile de stat, locurile în tabere fiind distribuite în funcţie de rezultatele la învăţătură din anul precedent, pentru cazurile defavorizate socio-economic, dar şi pentru acei studenţi angrenaţi în activităţi specifice organizate în cadrul centrului universitar. Locurile disponibile pentru fiecare dintre categoriile menţionate, se vor afişa la Universitatea Piteşti. Metodologia taberelor studenţeşti 2014 este disponibilă pe site-ul www.mts.ro.
Universitatea din Piteşti beneficiază de 70 de locuri, în condiţiile în care anul trecut beneficieze de 69 locuri, acestea fiind calculate procentual, în funcţie de numărul de locuri subvenţionate aprobat de Ministerul Educaţiei pentru anul universitar în curs.
Acestora li se vor adăuga 15 participanţi din cadrul CCS Piteşti, ce vor monitoriza activitatea din tabără, dar vor participa şi la toate spectacolele pe care MTS le va organiza prin Casele Studenţilor pe întreaga durată a verii.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

6 persoane au fost sancționate În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar