Acasă / EVENIMENT / Tâlharul din Vâlcea, arestat preventiv

Tâlharul din Vâlcea, arestat preventiv

tâlhărie
Continuând cercetările într-un dosar penal deschis pentru tâlhărie, judiciariştii Biroului de Investigaţii Criminale Câmpulung l-au reţinut pe Petrişor F., de 32 de ani, din Brezoi, satul Valea lui Stan, judeţul Vâlcea, care şi-a atacat şi jefuit fosta concubină. Agresorul a fost arestat.
Femeia este din Tigveni şi a avut o relaţie de concubinaj de cinci ani cu Petrişor, în urma căreia a rezultat un copil acum în vârstă de trei ani.
Din cauza neînţelegerilor intervenite, cei doi s-au despărţit şi fosta concubină a revenit în Argeş împreună cu minorul. Motivând că vrea să vadă copilul, bărbatul a sunat-o şi au stabilit să se întâlnească. După doar câteva minute au început să se certe, împrejurare în care vâlceanul i-a luat geanta din care a sustras portofelul cu 11.000 de lei. În plus, i-a smuls şi lănţişorul de aur de la gât, apoi s-a urcat în maşină şi a plecat. Mai mult, i-a furat lănţiţorul din aur de la gât, după care a urcat în maşină şi a plecat, iar victima a sesizat poliţia. Oamenii legii l-au depistat pe împricinat în judeţul vecin, iar asupra lui au găsit lănţişorul şi doar jumătate din bani.
După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei argeşene. Prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, procurorul de caz l-a dus în faţa instanţei de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Mihai Georgescu, primarul din Călineşti

Primarul îi intimidează pe cetăţeni

Pus sub control judiciar şi având interzis să intre în primărie, Mihai Georgescu, primarul din ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar