Acasă / EVENIMENT / Tânăr prins conducând fără drept un autoturism neînmatriculat

Tânăr prins conducând fără drept un autoturism neînmatriculat

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au depistat un bărbat de 26 de ani, din Mihăești, care conducea un autoturism, pe D.C. Rudeni, iar în urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat că acesta nu posedă permis de conducere.De asemenea, s-a stabilit faptul că autoturismul pe care îl conducea nu era înmatriculat, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare sunt aferente unui alt autovehicul.În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

fara permis auto

Conducea fără drept

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat un tânăr de 22 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, iar în urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat că acesta figurează cu dreptul de a conduce suspendat.În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Conducea fără drept și sub influența alcoolului

În ziua de 14 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 49 de ani, din Aninoasa, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.Valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat că acesta figurează cu dreptul de a conduce suspendat.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Comemorarea a 20 de ani  Mihăilești, Buzău

Comemorarea a 20 de ani de la tragicul accident din Mihăilești, Buzău

În data de 24 mai 2004, destinul a scris o pagină însângerată a istoriei pompierilor ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar