Acasă / EVENIMENT / Trei accidente produse în trei minute

Trei accidente produse în trei minute

Azi, într-un interval de numai trei minute, în judeţ s-au produs trei accidente rutiere din fericire fără urmări grave.
Primul a avut loc la Bascov, satul Valea Ursului, în care au fost implicate două autoturisme. Din câte se pare, un șofer nu a păstrat distanța regulamentară şi într-un moment de neatenție a tamponat autoturismul care circula în fața sa. În urma impactului, cea de-a doua mașină a fost proiectată în șanțul de pe marginea drumului, iar o persoană a fost rănită ușor. Au intervenit pompierii şi un echipaj SMURD pentru acordarea primului ajutor medical victimei, iar poliţiştii vor stabili cauzele exacte ale accidentului.
Cel de al doilea, unde au fost implicate tot două autoturisme, s-a produs pe drumul dintre Piteşti şi Mioveni. Din primele informații rezultă că un șofer care a ieșit de pe o stradă lăturalnică nu a acordat prioritate de trecere și a lovit o mașină condusă regulamentar de o șoferiță, pe care a proiectat-o în parapetul din beton care desparte sensurile de deplasare. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănit.
Cel de al treilea a avut loc în cartierul piteştean Petrochimiştilor. A fost vorba despre o tamponare uşoară între un autocamion şi un autoturism, iar la faţa locului au intervenit pompierii militari şi un echipaj SMURD. Paramedicii au asistat medical un bărbat care prezenta zgârieturi la nivelul feței și dureri la coloană cervicală şi după acordarea asistenţei medicale acesta a refuzat transportul la spital

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Accident-motocicletă

Minor de 16 ani, căzut cu motocicleta în localitatea Dărmănești

În urmă cu puțîn timp,un accident rutier în care a fost implicată o motocicletă a ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar