Acasă / EVENIMENT / Un bărbat din Pitești a murit sub roțile unui tir

Un bărbat din Pitești a murit sub roțile unui tir

Sâmbătă seara, pe raza localităţii Bradu, S.N.I., de 26 de ani, din comuna Coşeşti, în timp ce conducea un ansamblul format din autotractor şi semiremorcă a accidentat pe L.M.C., de 43 ani, din Piteşti, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis, fără să se asigure.
Bărbatul muncea cu ziua prin Piteşti şi în weekend obişnuia să meargă la un restaurant unde primea mâncare din mila angajaţilor. Seara trecută, bărbatul plecase de la restaurant cu o plasă cu mâncare. Băuse şi nu a fost atent când a trecut strada. Un tir l-a agăţat şi târât câţiva metri.

La fata locului s-a deplasat un echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti si poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş.
Victima prezenta otoragie, toracele deformat şi crepitaţii osoase, puls şi respiraţie prezente, dar era instabil hemodinamic. A fost preluat şi transportat la spital, unde a intrat în stop cardio-respirator, executându-se manevre de resuscitare timp de peste 50 minute, dar fără rezultat, fiind declarat decedat.
Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Accidentul rutier a fost protocolat de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş.

Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Două accidente în Argeș - Băbana și Drăganu

Două accidente în Argeș – Băbana și Drăganu

În aceste momente, pompierii argeșeni au fot solicitați să intervină la două evenimente rutiere produse ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar