Acasă / EVENIMENT / Un tânăr a ajuns cu maşina într-un copac

Un tânăr a ajuns cu maşina într-un copac

Accident spectaculos, în noaptea de joi spre vineri, pe strada Calea Craiovei, din Piteşti! Un bărbat de 38 de ani şi-a distrus maşina şi s-a accidentat grav, după ce a intrat prea tare într-o intersecţie şi a virat brusc. BMW-ul în care se afla a lovit o bordură şi s-a oprit într-un copac, iar şoferul a rămas captiv sub bord. A fost nevoie de cei de la descarcerare ca piteşteanul, aflat singur în maşină, să fie scos dintre mormanele de fiare.
Doi poliţişti care erau în afara serviciului şi se aflau în spatele vitezomanului au fost cei care au sunat la 112, să anunţe evenimentul petrecut la ora 3.
„Avea picioarele prinse sub bord“
Ambulanţa, SMURD-ul şi descarcerarea au ajuns la faţa locului, unde şoferul rămăsese prins sub bord. Asta după ce bolidul a lovit o bordură, s-a învîrtit de cîteva ori şi s-a oprit într-un copac, iar şoferul a rămas captiv sub bord. Echipajul de la descarcerare a lucrat mai bine de o jumătate de oră pentru a-l scoate pe şofer din maşina distrusă. „Intervenţia a fost dificilă din punct de vedere al modului în care am găsit victima încarcerată. Este stabilă hemodinamic şi cooperantă. Avea picioarele de la genunchi în jos prinse sub bord. Din cauza locului foarte îngust, colegii au trebuit să fie foarte atenţi cum taie pe lîngă picioarele victimei. Din cauza faptului că au fost şi scurgeri de combustibil, am considerat că e necesar să ne asigurăm şi pentru măsuri PSI“, a declarat Alina Tudor, coordonator SMURD.
„A fost norocos!“
Potrivit medicilor, şoferul a avut mare noroc că a scăpat cu viaţă: „Pacientul e politraumatizat prin accident rutier. Vorbim de un şofer încarcerat, sînt probleme! La prima evaluare, e vorba de umărul stîng şi piciorul drept… Urmează să vedem dacă sînt probleme şi la coloană. Oricum, starea lui e stabilă, are o tensiune normală, a fost norocos!“, a declarat Alexandru Pînzaru, medic Ambulanţa Argeş.
A călcat prea tare pe acceleraţie
Potrivit oamenilor legii, accidentul s-a produs din vina şoferului, Brinduşi Liviu Florin, 38 de ani, din Piteşti: „În timp ce conducea autoturismul marca BMW, dinspre centrul Piteştiului către strada Calea Craiovei, şoferul nu a adapatat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac, situat pe partea dreaptă a drumului, în acelaşi sens de mers. În urma accidentului a rezultat vătamarea corporală gravă a şoferului, care nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, fiindu-i recoltate probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei“.
Şoferul a fost internat la Spitalul Judeţean Argeş. Se pare că el nu este la prima ispravă de acest gen. În urmă cu 4 ani, ar fi scăpat cu viaţă dintr-un grav accident de motocicletă.
Sursa text :curier.ro
Foto : Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Arestat

Reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție

În ziua de 12 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar