Acasă / SOCIAL / Vacanță în siguranță

Vacanță în siguranță

Poliţiştii argeşeni au desfăşurat activităţi de prevenire şi în perioada vacanţei, având organizate întâlniri cu elevii pentru prelucrarea unor acte normative privind regulile de circulaţie pe drumurile publice şi modul de comportare în societate.

În perioada 08-22.08.2014 poliţiştii I.P.J. Argeş – C.A.P.C şi Serviciul Rutier în baza unui parteneriat cu Muzeul Goleşti Argeş – organizator de tabere pentru pictură şi artă meşteşugărească tradiţională, s-au întâlnit cu elevii participanţi în vederea îndrumării acestora.
Chiar dacă ne aflăm în perioada de vacanţă poliţia se află permanent în mijlocul cetăţenilor, iar copiii nu trebuie să neglijeze respectarea regulilor de circulaţie. Cu această ocazie elevilor li s-au prelucrat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice şi totodată au fost învăţaţi cum să evite producerea de evenimente rutiere.

De asemenea oamenii legii au încurajat tinerii să adopte un comportament prosocial, să manifeste o atitudine tolerantă în societate şi să evite stările conflictuale de orice gen.

Totodată poliţiştii au considerat necesar să ofere şi o serie de recomandări privind utilizarea corectă a internetului în condiţiile în care majoritatea tinerilor utilizează mediul online în scopul petrecerii timpului liber şi socializării.

În continuare poliţiştii vor mai desfăşura activităţi în rândul cetăţenilor în vederea prevenirii evenimentelor negative.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

transport-de-material-lemnos-confiscat-11

Nu avea calitatea de transportator autorizat pentru această activitate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au finalizat verificările privind activitățile de transport ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar