Acasă / SPORT / Victorie de moral înainte de începerea play-out-ului!

Victorie de moral înainte de începerea play-out-ului!

FC Argeş – Chindia Târgovişte 3-1(0-1)
FC Argeș a învins Chindia în ultima etapă a acestui retur de campionat și va începe play-out-ul de pe locul 7 al clasamentului, cu o zestre de 20 de puncte. Piteștenii s-au impus cu 3-1 în confruntarea de vineri seară, de pe propriul teren, cu Chindia Târgoviște, din ultima etapă din sezonul regular, târgoviștenii ratând astfel accederea în partea superioară a ierarhiei.
În urma acestui eșec, formația din Târgoviște a ratat intrarea în play-off și se va lupta pentru menținerea în Liga I . Dâmbovițenii erau obligați să învingă la Pitești pentru a termina returul în primele șase locuri, dar aveau nevoie ca Academica Clinceni sau FC Botoșani să facă un pas greșit în confruntările cu Dinamo și FC Voluntari. Piteștenii au fost foarte aproape de a deschide scorul prin Cristi Dumitru, însă șutul mijlocașului echipei noastre a fost respins de pe linia porții de Vadim Rață. Cu un sfert de oră înainte de finalul primului mitan, Chindia a deschis scorul prin Denis Dumitrașcu care l-a învins pe Greab cu un șut de la 20 de metri. Pauza a fost un sfetnic bun pentru Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi. Cei doi tehnicieni echipei l-a introdus în teren pe Ionuț Năstăsie care avea să contribuie decisiv la victoria alb-violeților. În minutul 55 a obținut un penalty transformat de Malele, iar apoi a marcat spectaculos în urma unei combinații de efect cu același Malele. Vârful echipei noastre a reușit dubla și a stabilit scorul final, după ce l-a învins pe Aioani cu un șut la colțul scurt. Cu această victorie, FC Argeș a terminat sezonul regular cu 40 de puncte, care se vor înjumătăți la începerea play-out-ului. În play-out, fiecare echipă va disputa nouă meciuri, FC Argeș urmând a avea cinci partide pe propriul teren și patru în deplasare.Au marcat: Malele (min.55 pen., min.88), Năstăsie (min.77) / Dumitraşcu(min.30) TEXT: Duinea Marius FOTO : Mihai Neacșu

Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Tofan, Maric, Turda, Muşat – Meza Colli, Honciu – Grecu (min.46 Năstăsie), Palic (min.89 Deslandes), Dumitru (min.90+1 Drăghici) – Malele (min.90+2 Mediop).
Rezerve neutilizate: Micle, Boldor, De Jonghe, Maes, Teles. Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihăiță Ianovschi.
Chindia Târgoviște: Aioani – Căpuşă, Piţian, Celea, Fomba (min.81 Yameogo) – Raţă (min.81 Mitrea), Iacob, Dulca, Dumitraşcu (min.81 Neicuţescu)- Popa, Florea (min.62 Neguț).
Rezerve neutilizate: Moldovan, Cherchez, Berisha, Kocic, Martac. Antrenor: Emil Săndoi.
Arbitru: Istvan Kovacs
Asistent 1: Vasile Marinescu
Asistent 2: Ovidiu Artene
Arbitru de rezervă: Sebastian Colțescu
Observator joc: Eduard Alexandru
Observator arbitri: Nicolae Grigorescu

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Colegiul Al (23)

Performanță de excepție pentru elevii Colegiului Național „Al.Odobescu”

Echipa de fotbal a colegiului „Al.Odobescu”s-a clasat pe locul III la nivel național în cadrul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar