Acasă / SPORT / Victorie fara probleme

Victorie fara probleme

Echipa BCM Piteşti a avut un meci extrem de facil în cadrul etapei a cincia din Liga Naţională de baschet masculin, învingând fără emoţii pe CS Farul Constanţa cu scorul de 80-27 (scor pe sferturi: 20-6, 19-6, 23-6, 18-5). Pentru jucătorii piteşteni, partida de sâmbătă de pe teren propriu în faţa CS Farul Constanţa a fost un excelent antrenament înaintea marelui meci de joi 31 octombrie, ora 20. Atunci, elevii lui Hristu Şapera vor juca tot acasă, dar cu titrata CSM Oradea.

BCM U Piteşti a început partida în faţa constănţenilor în formula Ken Tutt, Ante Krapic, Lamonte Ulmer, Vlad Corpodean şi Ousmane Barro. Elevii lui Şapera au dominat jocul de la un capăt la celălalt, nepunându-se nicio secundă problema învingătoarei. Exceptându-l pe Pankracije Barac, antrenorul Hristu Şapera a rulat tot lotul de jucători. Dintre aceştia, cele mai multe puncte le-au marcat Iulian Corneanu şi Ousmane Barro, ambii câte 14, Ante Krapic a adăugat 10 puncte, iar Cornel Alexiu 8 puncte. Şi la capitolul statistică, gazdele au stat foarte bine, la aruncările din interiorul semicercului procentajul fiind de 67.6%, 26.9% la cele din afara semicercului, iar 65% la aruncările libere.
Argeşenii continuă pe o treaptă ascendentă, victoria de sâmbătă seara fiind a treia consecutivă, după cele înregistrate în faţa echipelor BC Mureş şi Steaua CSM EximBank. .

M.C Foto : Neacsu Gabriela

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar