Acasă / EVENIMENT / Viitori poliţişti au depus jurământul

Viitori poliţişti au depus jurământul

În această dimineaţă, elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”din Câmpina, care au fost admiși în acest an, au depus jurământul militar la Inpectoratul de Poliție Județean Argeș.
Într-un cadru festiv, cei 77 de elevi aflați în stagiu de practică în cadrul poliţiei argeşene, au jurat credință țării și profesiei de polițist un cadru festiv restrâns.
Sunt 46 de băieţi și 31 de fete care au rostit cuvintele sacre ale legământului suprem față de țără în fața conducerii Poliției Argeș.
Momentul a fost încărcat de emoție și cu siguranță va rămâne în memoria participanților ca fiind unic în cariera lor. Comanda inspectoratului și polițiștii prezenți la eveniment le-au transmis faptul că de-acum înainte vor păși pe drumul către maturitatea deplină, care le va contura personalitatea și cariera, că trebuie să manifeste seriozitate și interes în meseria pe care și-au ales-o. „Le adresăm tinerilor elevi felicitări şi le dorim succes în procesul de pregătire profesională și în carieră!”, a transmis poliţia judeţeană.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Roi de albine la un bloc din Piteşti (8)

Roi de albine la un bloc din Piteşti – VIDEO

În jurul orei 14 a după-amiezii de azi, ISU Argeş a fost sesizat că la ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar