Acasă / SOCIAL / Viitorul în mâinile tale

Viitorul în mâinile tale

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş a marcat evenimentul naţional „Săptămâna Voluntariatului”, sărbătorit în perioada 12 – 18 mai, prin organizarea unor activităţi desfăşurate în exclusivitate cu voluntari.
Acestea au fost:
Ateliere de creaţie – obiecte handmade, pictură – Centrul Cultural Mioveni – joi, 15 mai
Competiţie de fotbal, Mioveni, Teren Sintetic Racoviţa – joi – vineri, 15 – 16 mai
Călătorie în lumea poveştilor : crearea unor poveşti, realizarea de păpuşi şi teatru de păpuşi – Centrul Cultural Mioveni – vineri, 16 mai
Dezbateri cu tineri din judeţul Argeş, care au identificat probleme ale comunităţii din care provin şi soluţii pentru rezolvarea acestora – Centrul de agrement Corbeni , 17 – 18 mai
Concurs de fotografii, care să reflecte voluntariatul în viziunea tinerilor şi realizarea unei expoziţii cu acestea în Centrul de Tineret Piteşti – 4 – 23 mai.
Organizarea activităţilor a fost posibilă datorită implicării voluntarilor de la Asociaţia de Dezvoltare Durabilă pentru Tineret Mioveni, AIESEC Piteşti şi Grupul pentru Educaţie şi Ecologie Argeş. Participanţii au fost elevi de la liceele din Mioveni, Curtea de Argeş şi Piteşti. Aceştia au apreciat şi au fost încântaţi de majoritatea activităţilor propuse: „experienţa din aceste zile a fost una extrordinară şi aş vrea oricând să o repet”.
„Proiectul iniţiat de către DJST Argeş a avut drept scop impulsionarea activităţilor de voluntariat în rândul tinerilor şi ONG-urilor”, a declarat Simona Bocanu, coordonatorul activitaţilor. „Ne-am propus de la an la an să atragem un numar tot mai mare de voluntari in derularea activitaţilor pentru tineret şi cred că, prin proiectele desfăşurate, ne-am atins obiectivele”, a concluzionat Adrian Bughiu, Directorul Executiv Adjunct al DJST Argeş.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

controale ISU

25 de controale și sancțiuni în cuantum de 302.500 lei, aplicate de inspectorii de prevenire argeșeni

În intervalul 12 – 18 februarie 2024, inspectorii de prevenire argeșeni au desfășurat, în județul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar