Acasă / EVENIMENT / Vrând să aprindă soba, şi-a dat foc la casă

Vrând să aprindă soba, şi-a dat foc la casă

incendiu casa

La puțin timp după ora 2.30 a dimineţii de sâmbătă, ISU Argeş a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu la o casă din Mărăcineni, satul Argeșelu.
Spre localitatea indicată au fost trimise o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești și încă o autospecială de la Detașamentul Mioveni, precum și o ambulanță SMURD. Ajunşi la fața locului, pompierii au constatat că ardeau bunuri dintr-o cameră a locuinței, iar un bărbat de 52 de ani a avut nevoie de primul ajutor și transportat la spital, deoarece prezenta arsuri de gradele 1 și 2 la o mână și la ambele picioare. Pacientul a fost preluat de către echipajul SMURD, iar incendiul a fost lichidat cu operativitate, nefiind nevoie de intervenția celei de a doua autospeciale de stingere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a constituit-o folosirea necorespunzătoare a substanțelor combustibile în sensul că proprietarul ar fi folosit carburant ca să aprindă focul în sobă şi şi-a incendiat locuinţa.
Jar cazut din sobă
Un alt incendiu a izbucnit la o casă din comuna Coşești, satul Păcioiu. Au intervenit pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Incendiul a avut loc în baia casei, unde au ars obiecte vestimentare și din plastic. Cauza probabilă de izbucnire fost jarul sau scânteile căzute din sistemul de încălzire al apei. Din fericire nu au fost victime, flăcările fiind stinse prompt de către pompieri.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Incendiu anexă gospodărească Popești

Incendiu puternic la o anexă gospodărească din comuna Popești

Pompierii de la Punctul de Lucru Izvoru, alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar