Acasă / SOCIAL / ”Ziua Fiilor și Cetățenilor de Onoare ai Argeșului și Muscelului”

”Ziua Fiilor și Cetățenilor de Onoare ai Argeșului și Muscelului”

Sâmbătă, 30 august, în parcul domeniului Golești – Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, a avut loc ”Ziua Fiilor și Cetățenilor de Onoare ai Argeșului și Muscelului” – ediția a VIII-a. Evenimentul, desfășurat în ultima zi a celei de-a VIII-a edițiă a ”Sărbătorilor Argeșului și Muscelului” a reunit personalitățile marcante ale Argeșului, publicul larg, dar și invitați din țară și străinătate. Cu acest prilej, au fost acordate distincțiile de Fiu/Fiică, Cetățean de Onoare și Titlul de Excelență, pentru domeniile Administraţie publică locală şi centrală, Societate civilă și Mediul de afaceri.
În premieră, la această ediție au fost acordate distincțiile de ”Tineri argeșeni de succes”, acestea răsplătind eforturile și talentul tinerilor cu rezultate excepținale în diverse domenii – cultură, sport, știință etc. De asemenea, au primit diplome de excelență și invitații de onoare ai ”Zilei Fiilor” – ministrul sănătății, Nicolae Bănicioiu, senatoarea Ecaterina Andronescu și Arhiepiscopului Argeșului și Muscelului, ÎPS Calinic Argeșeanul.
Un moment special a fost acordarea titlurilor de Președinte Fondator al ”Sărbătorilor Argeșului și Muscelului” – domnului Constantin Nicolescu și de Director Fondator al ”Sărbătorilor Argeșului și Muscelului” – doamnei Filofteia Pally. După decernarea titlurilor onorifice, spectacolul a continuat cu dansuri și muzică populară, supriza zilei fiind recitalul artistului Fuego.

Gabriela N./Foto Mihai Neacșu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

căutat de polițiști (1)

Bărbat de 69 de ani,căutat de polițiști

În cursul nopții de ieri, 12 spre 13 aprilie a.c., politiștii din cadrul Poliției Municipiului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar