Acasă / EVENIMENT / Reţinuti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore pentru trafic de minori, proxenetism şi complicitate

Reţinuti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore pentru trafic de minori, proxenetism şi complicitate

retinuti pe baza de ordonanta 24 ore-fotopress24-11La data de 20 ianuarie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti au efectuat 7 percheziţii domiciliare, dintre care 2 în judeţul Dâmboviţa, 1 în Braşov şi 4 în municipiul Bucureşti, pentru probarea activităţii infracţionale a 10 persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de trafic de minori, proxenetism şi complicitate la aceste infracţiuni.Din cercetări a reieşit că, în perioada 2014 – până în prezent, cei în cauză ar fi racolat şi obligat să practice prostituţia, mai multe peroane minore şi majore, atât fete cât şi băieţi.
Pentru realizarea activităţii infracţionale, membrii grupării ar fi închiriat diverse locaţii, iar ulterior aceştia ar fi racolat clienţi prin intermediul anunţurilor postate pe site-uri de internet.
Din activitatea infracţională, membrii grupării ar fi obţinut aproximativ 500.000 de lei.
53 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Piteşti, pentru audieri.
6 persoane au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentate instanţie de judecată, cu propunere de arestare preventivă.La acţiuni au participat şi poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Bucureşti, Dâmboviţa, Braşov, precum şi jandarmi.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

PerchezitiiSamsari01

Mascaţii au descins peste samsarii de mașini

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar