Acasă / SOCIAL / 143 de pachete cadou pentru familiile nevoiașe

143 de pachete cadou pentru familiile nevoiașe

Joi dupa-amiaza, la sediul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Pitești au fost oferite un număr de 143 de pachete cadou pentru beneficiarii aflați în evidența instituției. Domnul Director Sorin Iancu a menționat faptul ca această acțiune care a constat în furnizarea de cadouri de Crăciun a fost posibilă datorită bunei colaborări cu partenerii din cadrul Asociației Sprijin pentru Viață, dovedind astfel faptul că parteneriatul public-privat este eficiat și functional în ceea ce privește cele două instituții partenere.
Conform informațiilor primite din partea domnului Director, cadourile au constat în obiecte de îmbrăcăminte, produse alimentare, sanitare și alte obiecte de strictă necesitate, acesta exprimând-și speranța ca aceste acțiuni vor continua și pe viitor, urând totodată sărbători fericite tuturor celor prezenți, beneficiarilor, precum și partenerilor din partea organizației donatoare.
Menționăm ca printre beneficiarii direcți ai acestor cadouri au fost familii nevoiașe, persoane cu handicap, familii monoparentale beneficiare de ajutor social.

Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

vaccinare

Maraton de vaccinare la Mioveni

„În urma apelului nostru către primari cu privire la conștientizarea importanței vaccinării și la implicarea ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar