Acasă / SOCIAL / 21 de elevi au vizitat Parlamentul României, la invitaţia deputatului Mihai Deaconu

21 de elevi au vizitat Parlamentul României, la invitaţia deputatului Mihai Deaconu

Deputatul PP-DD Mihai Deaconu a invitat joi, 7 noiembrie, 21 de elevi de la Şcoala Gimnazială “Carol I” din Curtea de Argeş să vadă Palatul Parlamentului, pentru ca cei mici să îşi poată fixa cunoştinţele despre structura conducerii statului. Copii au venit pregătiţi la întâlnirea cu deputatul Deaconu, aceştia informându-se de pe internet despre atribuţiile Parlamentului.
După ce au luat masa împreună cu aleşii noştrii în Parlament, cei mici au participat la lecţia despre democraţie, lecţie care s-a dovedit a fi interactivă, cu multe întrebări adresate de copii.
Drept răsplată pentru modul în care au participat la aceste lecţii, cei mici au primit câte o “Diplomă de bun cetăţean”, iar apoi s-au îndreptat către terenul de joacă, fapt care arată că, cel puţin pentru moment, aceştia au lăsat treburile statului în mâinile aleşilor.
Nu este prima dată când deputatul Mihai Deaconu a mers cu elevi la Palatul Parlamentului. În urmă cu câteva luni, parlamentarul a mers cu 50 de elevi de la Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” Mioveni și Grupul Școlar Industrial Construcții de Mașini din Mioveni la Parlament.
Cristian Toma frp.Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

transport-de-material-lemnos-confiscat-11

Nu avea calitatea de transportator autorizat pentru această activitate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au finalizat verificările privind activitățile de transport ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar