Acasă / EVENIMENT / 26 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Argeş şi Olt

26 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Argeş şi Olt

Joi dimineata, peste 80 de poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, rutieră şi acţiuni speciale, din cadrul inspectoratelor de poliţie ale judeţelor Argeş şi Olt au efectuat 26 percheziţii domiciliare, pe raza celor două judeţe.

Activităţile au vizat mai multe persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni de furt din locuinţe şi de produse petroliere, fapte comise de la începutul anului şi până în prezent, de pe raza judeţelor Argeş şi Olt. La activităţi participă şi jandarmi.
În urma celor 26 percheziţii desfăşurate în această dimineaţă de poliţiştii de ordine publică, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, rutieră şi acţiuni speciale, din cadrul inspectoratelor de poliţie ale judeţelor Argeş şi Olt, au fost depistate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri susceptibile a proveni din infracţiuni, televizoare, generatoare, aparate de sudură, radiocasetofoane, 4 m.c. material lemnos şi trei arme. De asemenea, 14 de persoane au fost conduse pentru audieri la sediile I.P.J. Argeş şi I.P.J. Olt.
Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, a fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de 3 persoane, pentru săvârşirea unor infracţiuni de executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.
Alte şapte dintre persoanele conduse pentru audieri sunt bănuite că în noaptea de 14.07 a.c. ar fi săvârşit o infracţiune de tâlhărie pe raza comunei Merişani, judeţul Argeş.Tot cu această ocazie la domiciliul lui G.F. de 29 ani, din com. Bârla, judeţul Argeş a fost identificată o armă neletală care avea elementele de identificare şterse şi pentru care persoana nu a putut prezenta documente legale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.
Concomitent, poliţiştii au acţionat şi pe drumurile publice ocazie cu care au aplicat 20 de sancţiuni contravenţionale conform OUG 195/2002 R în valoare totală de 6340 de lei şi au a fost depistat pe DN 65 în comuna Lunca Corbului C.N.O. de 28 ani, din mun. Roşiori de Vede, judeţul Teleorman, care conducea un autoturism înmatriculat în străinătate ale cărui plăcuţe de înmatriculare erau expirate. În cauză s-a întocmit dosar penal conform art.334 alin. 1 CP.
Reamintim faptul că la data de 17 iulie a.c., peste 80 de poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, rutieră şi acţiuni speciale, din cadrul inspectoratelor de poliţie ale judeţelor Argeş şi Olt au efectuat 26 percheziţii domiciliare, pe raza celor două judeţe.
Activităţile au vizat mai multe persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni de furt din locuinţe şi de produse petroliere şi alte fapte comise cu violenţă de la începutul anului şi până în prezent, de pe raza judeţelor Argeş şi Olt.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea şi probarea întregii activităţi infracţionale.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Conduceau-cu-viteză-excesivă

Vitezomanii, potoliţi de poliţişti. “Zburau” pe şosele cu peste 131 km/h

Depistați de polițiști conduicând cu viteză excesivă În ziua de 12 aprilie a.c., polițiștii Formațiunii ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar