Acasă / EVENIMENT / 5 posturi scoase la concurs, cu recrutare din sursă externă!

5 posturi scoase la concurs, cu recrutare din sursă externă!

În perioada 23 septembrie – 05 octombrie 2021, Inspectoratul de organizează concursuri de recrutare, prin încadrare directă din sursă externă, pentru 3 posturi vacante de ofițeri și 2 de agenți de poliție.

Anunțurile de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii și modelele de documente, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a IPJ Argeș, fiind disponibile la link-ul

https://ag.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Înscrierea se realizează, în perioada 23.09.2021 – 05.10.2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 05.10.2021, doar până la orele 16:00), online, la adresa de e-mail: resurseumane@ag.politiaromana.ro.
Cererile de înscriere, însoțite de documentația solicitată, transmise după data de 05.10.2021, orele 16:00, nu vor fi luate în considerare.

Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile pregătire profesională (ofițer specialist I instrucția tragerii, ofițer de poliție cu educația fizică și autoapărare), psihosociologie (ofițer specialist I – psiholog) și logistică (agent III la Serviciul Logistic și agent I la Serviciul Logistic).

În perioada 21 – 29 octombrie a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă. La data de 6 noiembrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

 

posturi scoase la concurs-IPJ-Arges

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

perchezitii_fotopress24

Poliţiştii Antidrog piteşteni, acţiune la Craiova

Procurorii DIICOT Craiova, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar