Acasă / EVENIMENT / Acţiune comună de control a jandarmilor argeşeni cu reprezentanţi ai Distribuţie Energie Oltenia

Acţiune comună de control a jandarmilor argeşeni cu reprezentanţi ai Distribuţie Energie Oltenia

În cursul zilei de ieri, 23 septembrie, a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş au participat la o acţiune comună de control în colaborare cu reprezentanţi ai Distribuţie Energie Oltenia, pe raza localităților Merișani și Bascov din judeţul Argeş. Acţiunea s-a desfăşurat în scopul prevenirii şi combaterii furtului de energie electrică potrivit prevederilor Legii nr. 123/2012 privind energia electrică şi gazele naturale.
În urma verificărilor efectuate, a fost identificat un imobil pe raza comunei Bascov care era branşat ilegal la reţeaua distribuitorului de energie electrică, fapt pentru care reprezentanţii Distribuţie Energie Oltenia au procedat la dezafectarea instalaţiilor improvizate, iar jandarmii au întocmit documentele de constatare conform Codului de Procedură Penală.
A rezultat un dosar care a fost înaintat organelor de poliţie în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt de energie electrică şi branşarea ilegală la reţeaua de energie electrică.

furt de energie electrică

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova-FotoPress24.ro_

Măsuri de ordine și siguranță publică asigurate de Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine și siguranță ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar