Acasă / EVENIMENT / 7 percheziţii in Argeş şi Bucureşti la suspecti de trafic cu alcool

7 percheziţii in Argeş şi Bucureşti la suspecti de trafic cu alcool

Vineri, poliţiştii din cadrul I.P.J. Argeş cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului de Operaţiuni Speciale Bucureşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au efectuat simultan un număr de 7 percheziţii domiciliare pe raza Municipiului Bucureşti şi a judeţelui Argeş .
Sunt vizate 5 persoane învinuite pentru săvarşirea infracţiunilor de deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, băuturi spirtoase (peste 200 litri), produse intermediare de alcool (peste 300 de litri).

În fapt, în perioada 28.02 – 04.07.2013, învinuiţii au produs circa 2100 sticle cu alcool îmbuteliate în sticle cu sigla “JB, JACK DANIELS şi ABSOLUT”, pe care le-au comercializat către diferite persoane fizice din ţară, prejudiciind astfel bugetul de stat cu suma de aproximativ 50.000 lei.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au identificat şi indisponibilizat mărfuri deţinute ilegal, respectiv 235 litri alcool, 7,5 litri coloranţi cu diferite arome, 465 sticle goale ce poartă etichete ale unor mărci renumite de whisky şi vodka.

A fost începută urmărirea penală faţă de 5 învinuiţi, fiind emise un număr de 5 mandate de aducere, 3 dintre aceştia fiind identificaţi şi conduşi la sediul I.P.J. Argeş.

Se continuă cercetările în cadrul dosarului penal pentru stabilirea şi probarea întregii activităţi infracţionale desfăşurate de învinuiţi.

La acţiune au participat 31 poliţişti, 3 grupe de luptători S.A.S. Argeş şi 12 mijloace auto.
M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

aparatele de marcat fiscale

Agenți economici sancționati că nu utilizau aparatele de marcat fiscale

Activități de combatere a comerțului ilicit În perioada 17-18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar