Acasă / EVENIMENT / O clipă de neatenţie putea să îl coste viaţa pe preşedintele PC

O clipă de neatenţie putea să îl coste viaţa pe preşedintele PC

Un lider de partid a fost implicat vineri într-un accident rutier. Totul s-a întâmplat pe o stradă din Piteşti. El nu s-a asigurat şi a fost izbit de o altă maşină. Autoturismul politicianului a ricoşat într-un copac.
Liderul Partidului Conservator din Pitești, Cornel Lazăr, a fost implicat într-un accident rutier după ce nu a dat prioritate unui alt autoturism care venea din sens opus.
Vineri, Cornel Lazăr se deplasa cu autoturismul pe o șosea din Pitești, iar când a vrut să schimbe direcția de mers, nu s-a asigurat și o mașină care venea din sens opus l-a lovit din plin. Autoturismul politicianului a fost proiectat pe un spațiu verde. Ambele mașini prezintă zgârieturi serioase, însă nimeni nu a fost rănit.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului și fac cercetări.
Potrivit poliţiştilor care au soluţionat tamponarea şi au eliberat autorizaţie de reparare a maşinilor, C. L., aflat la volanul unui Mitsubishi, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers de pe banda I pe banda a II-a şi a intrat în coliziune cu autoturismul VW Golf, condus în aceeaşi direcţie, Centru Piteşti – Prundu, de Răzvan C., 32 de ani, din Vîlcea.

Foto – Mihai N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

accident cu trei victime cateasca (2)

Accident cu  trei victime în comuna Căteasca

Ieri după-amiază s-a produs un accident rutier în comuna Căteasca, satul Coșeri, în care au ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar