Acasă / EVENIMENT / O clipă de neatenţie putea să îl coste viaţa pe preşedintele PC

O clipă de neatenţie putea să îl coste viaţa pe preşedintele PC

Un lider de partid a fost implicat vineri într-un accident rutier. Totul s-a întâmplat pe o stradă din Piteşti. El nu s-a asigurat şi a fost izbit de o altă maşină. Autoturismul politicianului a ricoşat într-un copac.
Liderul Partidului Conservator din Pitești, Cornel Lazăr, a fost implicat într-un accident rutier după ce nu a dat prioritate unui alt autoturism care venea din sens opus.
Vineri, Cornel Lazăr se deplasa cu autoturismul pe o șosea din Pitești, iar când a vrut să schimbe direcția de mers, nu s-a asigurat și o mașină care venea din sens opus l-a lovit din plin. Autoturismul politicianului a fost proiectat pe un spațiu verde. Ambele mașini prezintă zgârieturi serioase, însă nimeni nu a fost rănit.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului și fac cercetări.
Potrivit poliţiştilor care au soluţionat tamponarea şi au eliberat autorizaţie de reparare a maşinilor, C. L., aflat la volanul unui Mitsubishi, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers de pe banda I pe banda a II-a şi a intrat în coliziune cu autoturismul VW Golf, condus în aceeaşi direcţie, Centru Piteşti – Prundu, de Răzvan C., 32 de ani, din Vîlcea.

Foto – Mihai N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Motociclist preluat inconștient în urmă unui Accident rutier la Mihăești (2)

Motociclist preluat inconștient în urmă unui Accident rutier la Mihăești

În urmă cu puțîn timp, un accident rutier în care a fost implicată o motocicletă ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar